Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Искам да го забравя

Искам да го забравя

Искам да го забравя
Привет на всеки един, който чете това. Преди време се запознах с едно момче. С течение на обстоятелствата започнах да харесвам. Той беше много мил и искрен с мен. Проблема е че се промени. За първи път се видяхме на първия учебен ден тази година. Той се беше записал да учи в моето училище. Може да се каже ... любов от пръв поглед, малко преди да го видя може би го харесвах като характер и изобщо. Общувахме си, но както споменах той се промени. Преди ми споделяше и разказваше и ми изпращаше прегръдки, целувки, успокояваше ме, когато бях разстроена. Той се промени, обстоятелствата също. Бих могла и книга да напиша, но нека се придържам към контекста. След като се видяхме следваха още куп чатове, но нито един от тези чатове не беше като предишните. Беше ме страх да му кажа, че го харесвам, но трябваше. Просто не можех да крия повече. Болеше ме прекалено много. Той ме игнорираше по много гаден начин. И ако някой ден прочете това искам да знае, че много съжалявам, че точно него сърцето избра. След игнорирането последваха и само усмивките в училище, нямаше чатове, нито разговори по между ни. Трудно ми е, всеки ден го виждам в училище и едва се сдържам да не заплача. Доста пъти ми е потичала сълза, но съм бързала да я избърша преди да забележи. Объркана съм ... не знам какво чувства... каза ми, че иска да бъдем просто приятели... за по-нататък не се знаело ... това бяха неговите думи. Писна ми да мисля за него, но не мога да спра... обаче ако успея да се откъсна от мисълта за него, дори и за момент, започвам да чета старите хронологии... и сълзите от сами от себе си потичат. Губя контрол над тях, когато мисля за него и когато е около мен. Помогнете ми... посъветвайте ме... искам и вашето мнение, защото моите приятели ми казват да го забравя, защото не си заслужава. Да може и да е така, но искам да чуя неутрални мнения по въпроса. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Митю
Митю
12.03.2013 10:12
Изтрии го!
0
1
Magi
Magi
11.03.2013 19:56
Ако наистина го харесваш не се предавай, защото винаги ще се питаш какво ли би било. По добре се поинтерсувай какво се е променило, защо се е променило държанието му!
0
0
Селин
Селин
10.12.2012 22:04
Калинке...наистина нещастна любов, май все се слюбваш в неправилния, а?Май има нещо такова.
0
0
Milz
Milz
29.11.2012 12:37
Забрави го най-добре. Знам, че е адски трудно, защото бях преживяла подобна случка преди 1 година, която ми костваше доста сълзи, нерви и безсънни нощи о-о. Даже по-едно време се чудех дали да не започна да си режа вените, но бързо се отказах от тази идея.. XD Соу, щом момчето те игнорира по този тъп начин, значи просто не си заслужава. ;) Вярвай ми, и моята история беше подобна, и около 6 месеца се заблуждавах, че наистина му пука за мен, докато ме заменяше с други. Просто единственото нещо, което ме спираше да го разкарам бяха спомените за случките, които бяхме преживяли заедно... Но, не той се променяше. Осъзнавах го перфектно, но не знаех как да постъпя... Продължавах да го обичам и да му се раздавам, а на него не му пукаше... А след известно време се появи друго момче. Двамата се скараха, но започнах да общувам с новото момче и вече 6 месеца сме си заедно :) Зарязах онзи идиот, както му се полага, оставих го с харема му от кифленски овчици ^^ Както се казва- стара любов се лекува с нова :D Така, че моят съвет е просто да го оставиш... Такива хора определено не си заслужават, няма смисъл да си губиш времето с тях. Не губиш нищо. По-добре го забрави и успех :3
0
0