Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Мина толкова много време, а аз не мога да го забравя

Мина толкова много време, а аз не мога да го забравя

Мина толкова много време, а аз не мога да го забравя
Здравейте!
Ще Ви разкажа какво ми се случи през лятото на миналата година. Бяхме на почивка и съвсем случайно видях едно момче. Погледите ни веднага се засякоха. Той ме заговори и много се харесахме. С него ми беше първата целувка. Много се привързах към него. Но нали знаете всичко хубаво свършва. При мен стана така, защото живеем далеч един от друг. Бяхме заедно две седмици, но те бяха най-хубавото нещо за мен. Когато се разделяхме изпитвах най-гадното чувство на света. Не знаех кога ще се видим пак, не знаех колко ще ми липсва.

Истината е, че мина толкова много време, а аз не мога да го забравя. Опитах да харесам някой друг, да излизам сред хората, но не става. Където и да съм с когото и да съм аз само мисля за него. Опознах го добре и даже започнах да правя нещата, които той прави, за да се почувствам по-близо до него. Не знам какво ми стана, но не мога да го забравя. Опитах хиляди неща, но нищо не стана. Хората казват, че ако не можеш да забравиш някого, може би трябва да остане в сърцето ти. Чувствата са по-силни от мен.

Кажете ми на Вас случвало ли Ви се е подобно нещо? Дали тази случайна среща може след време пак да ни събере? Защото недоизживяната любов никога не угасва. Много го обичам!


Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
преси
преси
27.08.2015 13:39
и на мен ми се е случвало! Преди 2 години се разделих с гаджето си и още не мога да го забравя! В мен се е настанило това чувство.Любов ли е, не знам.И аз като теб се опитвам в момента да се влюбя в някой друг, но уви, не се получава!На 17 съм, знам, че в живота ми може и да има друг,, но аз не искам друг, искам си него! Той има гадже в момента, а аз страдам, боли ме и сякаш някакъв камък е заседнал в душата ми, а аз дори не мога да се разплача да ми олекне, само тъпата болка ме убива всеки ден!
1
5
веси
веси
05.08.2015 00:58
Толкова познато с разликата че така и не успях да изживея тази любов беше прекалено хубаво за да е истина .Няма спор че това няма да се забрави и като се връщам назад се упреквам дали направих всичко възможно за да бъда с него и защо нищо не се пилучи .Отговарът е не на правилното време не и в този живот това е била съдбата ми и всичко което съм преминала до сега ме е довело до тук и сега .
2
5
нИНА
нИНА
15.07.2015 16:11
Да, случвало ми се е. Преди 50 години, когато бях на 15, се влюбих в едно момче от по-горен клас, но той не ме приемаше на сериозно. И до ден днешен съжалявам, въпреки че имам мъж, двама сина и двама внуци. Не знам какво стана с него, не съм го срещала откак го видях за последно на абитуриентската му вечер.Някои неща не изчезват, а остават за цял живот.Но това е чудесно, има хора, КОИТО НЕ ЗНАЯТ ЩО Е ЛЮБОВ.
8
6
катя
катя
06.07.2015 13:20
Аз бях в същата ситуация и година и половина не можах да го забравя.. Докато не реших да намеря някакъв начин да се свържа с него. Струваше ми се, че никога няма да се видим отново, но сега сме заедно от около година и съм по-щастлива от всякога. Пробвай, нищо няма да загубиш :)
3
3
Росито
Росито
02.06.2015 16:09
Аз пък много харесвах едно момче. Приятели сме но пак ми е малко гадно защото когато му го казах той каза че не ме харесва. Малко ми е трудно да спра но пробвам. А ти сори но вече нищо не може да стане ще трябва да живееш с вечната мисъл за него. Но знаеш какво казват '' ако обичаш някого пусни го, ако ви е писано да сте заедно той ще се върне при теб". А ако нищо не стане ще трябва да се откажеш щепти мине но след доста дълго време. МИСЛЯ. КЪСМЕТ. :)
4
2
Анна
Анна
01.06.2015 11:37
Винаги се помни това което ти е харесало винаги се чувства това което си изживяла звънни му и му кажи да се върне при теб!!!!
5
1
Шапка
Шапка
31.05.2015 22:05
Това според мен са най тежките и болезнени неща от житейския ни път,защото винаги има един вътрешен глас-чувство което ни кара да полудяваме!Ако с този вътрешен глас така да го наречем може да се пребориш и да излезеш победител,мисля че нещата ще бъдат нормални.Не го оставяй безконтролен за да не набира сила и да си загубиш много време в борба с него!
1
5
Stan
Stan
31.05.2015 13:04
Az ne vqrvam da caka tebe sigyrno si ima dtyga no za dve sedmici liybov neznam kvo da kaja ako naistina te obica 6te6e da doide pri trb kadeyo i da si bo maptavil si5ko za teb az nokoga ne sam se vloubvala np znam kak e golqma bolest
4
6