Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Имам най-хубавото семейство, а искам да го напусна!

Имам най-хубавото семейство, а искам да го напусна!

Имам най-хубавото семейство, а искам да го напусна!
Здравните, мъж на 36 г съм историята ми е следната. Имам връзка със момиче от 10г имаме две прекрасни деца! Винаги съм изпитвал страх дали ще се справя с семеиният живот още от самото начало не бях сигурен дали съм готов за деца! Винаги когато е трябвало да ги гледам съм се потискал и изпитвал нежелание да го гледам! Имало е кавги в къщи дали съм щастлив с жена ми и аз винаги съм и казвал че съм но май. . . Не съм удовлетворен от живота си а имам най-хубавото семейството но не го чувствам някак си! Вече почнаха натрапливи мисли от около 1 г доста откачени! Ходя на психолог и психиатър не искам да пия хапчета! С ДВЕ ДУМИ ИЗГУБИХ СЕБЕ СИ И СЪМ КЪМ КРАЧКА ДА НАПУСНА СЕМЕИСТВОТО СИ! ТАКА ОСЕЩАМ ЧЕ ЩЕ СЕ ОТКРИЯ НО ЩЕ БЪДЕ МНОГО ТЕЖКО ДА НАПУСНА СЕМЕИСТВОТО СИ! МОЛЯ ЗА СЪВЕТ ОТ НЯКОИ МИНАЛ ПРЕЗ ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
52
40
31
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
пешо
пешо
25.07.2016 21:56
Аз съм международно признат специалист, милионер, член на менса затова ще пиша анонимно. Законите за защита от насилие в семейството са доста нови и неизпитани. Резултата е повсеместна демографска криза. Преди жената като почнела да си позволява много мъжа я натупвал и баланса се възстановявал. А сега новото поколение имате задръжки освен това и закона е против вас. Всички ще сърбаме попарата на модернизма.
0
7
Ицо
Ицо
25.07.2016 21:45
Ами тука май много жени коментират. От моя опит знам че мъжете не се добре еволюирали за емоционални битки и конфликти каквито вероятно се вихрят в твоето семейство. Мисля че просто искаш да напуснеш жена си. Освен това на мъжа му е трудно да разбира децата и да се научи да се грижи за тях както на жените им е трудно да карат кола(е, всичко е относително). Тази дума 'напускам семейството' освен това ти е внушена от някоя жена вероятно. Просто имаш нужда да си починеш от жената бих казал :)
4
1
Искра
Искра
05.07.2016 18:26
Не тъпанар, просто безотговорен, а и така е по-лесно.
12
0
Мако
Мако
03.07.2016 17:42
Тъпанар
5
1
Vesi
Vesi
09.06.2016 13:04
Otidete zaedno za psiholog za da se razbere kakvo vi lipsva
1
0
ттт
ттт
15.05.2016 15:55
Ти си смотаняк,ето затова не ти стиска да имаш най хубавото което ти предлага живота.
8
2
олга
олга
15.05.2016 10:53
"не го чувствам някак си" ... и няма как да си удовлетворен от живота - ако си мислиш , че някой постоянно ти е длъжен - за "го чувстваш някак си" ... от както аз имам деца, разбрах - че щастието ще го имам само ако отдам себе си напълно - на децата - и тяхното материално и духовно благоденствие ... само така - аз ще получа това , което ми е нужно на мен като човек ... заета съм от сутрин до вечер - и за нищо не съжалявам ... бащата на децата ми, обаче, е научен да поставя собствения си интерес на първо и единствено място, да си почива, да се среща с приятели, да си харчи парите както той намери за добре, и семейството което имаше - му служеше за добавка към статуса ... а физическото и психическо задължение падна изцяло на мен ... аз избрах да се разделим ... сега съм свободна, имам прекрасни деца ... получавам си издружката от него, той се вижда с децата и живее с непознати в комунални квартири - за това е свободен да излиза с риятели ,да си харчи парите, да спи по цял ден ... а аз - аз съм свободна ... и доволна от себе си ... не ми трябват търтеи - дето всяко нещо приемат за велика саможертва и ме използват ... ти какво си мислиш - че на жена ти и е лесно да осъзнава, че няма подкрепата на твоите чувства и отдаденост на семейството? отношението ти може би е логично и нормално за повечето хора - но не е честно спрямо нея и децата ти ... каквото и да решиш - ако оставиш тежестта да падне върху нея самата - считай, че си се провалил ...
20
0
катя
катя
12.04.2016 16:29
Ще направиш най-голямата грешка ако напуснеш семейството си, нямаш и на представа какво е да живееш сам и да нямаш другар в живота. Аз съм на 33 г. а преди 3 г. внезапно почина съпругът ми от тогава до сега колкото и да казвам , че мога и сама да се оправям и да си гледам децата не е същото усеща се липсата на любимия човек, още повече когато както ти казваш ,че имаш щастливо семейство не го оставяй.
14
0