Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сън, който искам да се сбъдне точно както го сънувах

Сън, който искам да се сбъдне точно както го сънувах

Сън, който искам да се сбъдне точно както го сънувах
Здравейте, снощи не можах да заспя дълго време имах някакъв шум в ушите и не чуствах удобно в кожата си, както и да е сутринта към 6-7заспах и сънувах:

Бях в училището стоях пред стаята и нямаше никого от класа, стоях сама и ми беше много тъжно, от някъде дойде момчето което харесвам, седна при мен и не каза нищо, настояхме около 5мин в мълчание и той почна да ме гъделичка и да ме разсмива, след това аз се гушнах в него и се размях, дойде госпожата и ми каза че няма да има час и той си тръгна *а той е по-голям и завършил вече*аз тръгнах към изхода леко разплакана и там видях най-добрата ми приятелка, с която сме скарани ( тя ми каза че иска да говорим излязохме от училище и тя ми каза, че иска пак да сме приятелки аз бях много щастлива и започнах да я прегръщам, после се случиха и още няколко неща , но те нямат значение според мен.

Та, въпроса ми , е щом сънувам тези хора дали и аз им липсвам на тях, защото на мен приятелката ми, ми липсва страшно много а с момчето не съм говорела одавна , но и той ми липса малко, какво означава това, а и аз това го сънувах на сутринта на Тодоров ден, има ли вероятност съня да е празен?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Биляна
Биляна
17.04.2015 19:00
И аз съм разделена с едно приятелка и на два пъти ми се е случвало да я сънувам, че се сдобряваме. Но в реалния живот се виждаме всяка сутрин в рейса за към училище и тя винаги ме гледа по някакъв злобен начин. Може и да е някакъв знак да опиташ да се сдобриш с нея или да поговориш с нея не знам.
0
0
yona_bonbona
yona_bonbona
09.03.2015 10:21
може би момичето иска да се сдобрите
0
0
boom
boom
05.03.2015 18:58
Момчето не е толко важно,някой ако може да ми разтълкува за момичето :)
1
0
Нина
Нина
01.03.2015 22:12
Еми,според мен трябва да кажеш на момчето,че го харесваш!Личен опит!
3
0