Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Искам той да разбере, че го харесвам

Искам той да разбере, че го харесвам

Искам той да разбере, че го харесвам
Здравейте хора! Аз съм момиче на 14. Тази година се преместих в ново училище, защото съм 8 клас. Искам да ви споделя една история. Щом бях в 7 клас(в старото ми училище) много харесвах едно момче. Той беше с ч година по малък от мен, но ужасно сладък и чаровен. И нека ви кажа как започнах да го харесвам. .

Веднъж в 7 клас той ми поиска приятелство в фейсбуук и му приех поканата. На другия ден започна да ми пише от сорта "как си, какво правиш" и т. н. Виждахме се в училище и само здрасти си казвахме. . По скоро се засичахме по коридорите. И забелзах, че започвам да го харесвам. След месец някъде, нещата малко се промениха.

Писахме си всяка вечер, пращахме си целувки и сърца. . Веднъж той ме пита "Кой харесваш ? " Казах му тайнаа, след което той не спря. . "кажи де, моля те, хайде дее". . Исках да разбере, че харесвам него, но ме беше срам да му кажа. Питах и него и ми казваше, че няма да каже.

Почнахме да си пишем сладурче и така нататък, даже сега като се сетя ми е смешно, незнам защо, въпреки че все още го харесвам. Това момче ми харесваше всички снимки, понякога в чата ми изпращаше негови снимки на плочките му и мускулите му. Мисля, че ме харесваше. . И приятелките ми, също ми казваха така. Бях научила неговата програма( училищна) наизуст :Д. Знаех кога ще го видя и точно тези дни се гримирвах и се контех най-много. По коридорите започнахме да си говорим повече. . На 1ви април ми написа "Харесвам те" и аз почнах "наистина ли". И тогава ми каза"Честит 1ви април"

Сърцето ми спря се секунда, наистина :Д. Когато го видех започвах да се смея, да се усмихвам, аз попринцип съм малко срамежлива. Та. . откакто се ппреместих в новото училище не си бяхме писали( тоест само лятото си писахме). Скоро той ми написа "здрасти ". И как си, и т. н. Почти го бях забравила, но откакто ми писа пак само за това момче мисля. Попита ме дали имам гадже и аз казах не, оказа се че и той няма. Започна да ме разпитва какъв тип момчета харесвам, защото много му било интересно да знае.

Иска да му давам мнения( да го описвам) И аз нали. . сладък, хубав :Д Поисках и той да го направи, каза ми, че съм много хубава и всяко момче трябва да се радва ако ме има и т. н. И смятам че разбрахте за какво става въпрос, пишем си всяка вечер, а аз вече незнам какво да му пиша. Харесва ли ме това момче?

Искам по някакъв начин той да разбере че го харесвам, без да му го казвам директно. Как да му го натякна по някакъв начин? И щом си пишем, какви въпроси да му задавам и какво да му пиша, някакви идеи? Много ще се радвам ако ми отговорите!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
51
43
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Емма
Емма
13.05.2016 17:12
Аз смятам , че той те харесва също. Апък вие вече не сте в едно училище . Пиши му , че го харесваш , а дори и да ти откаже ти не губиш защото първо се усвобождаваш от един товар наречен "Харесва ли ме ???" Второ ако ти откаже ще разбереш , че той не е бил за теб и трето няма да се налага да се криеш от него в междучасието
3
0
хохо
хохо
07.09.2015 01:00
Човека си те е харесал. Обаче понеже и двамата сте малки и от големия срам, не си казвате нищо. Той те рзпитва, какви момчета харесваш за да се подсигори, че ще опишеш него.
Ама сте сладки, като малки бееее. После, като пораснете няма да го има тоя срам. Та хвани ги момчето, кажи си му че го харесваш и се вземайте там.
2
1
Някойси
Някойси
29.04.2015 19:44
Най-вероятно е срамежлив и не може да ти каже, че и той те харесва. Почти съм убеден в това. Намери някакъв начин да останете сами и да го притиснеш за да изплюе камъчето или просто му кажи чувствата си. Аз съм бил в същата ситуация и знам, че не трябва да бездействаш помогни му преди да е станало твърде късно.
1
0
iliqn
iliqn
17.02.2015 22:06
nemoje6 li da sabere6 kuraj i da mu priznae6 :) uspeh :)
2
0
Александра
Александра
15.02.2015 23:03
А според вас дали той ме харесва..?
3
3
момиче
момиче
28.02.2016 13:33
Ооо и още как
0
0
viktoriq
viktoriq
15.02.2015 18:50
Pishi "pomnosh li predi vreme kogato me popita koi si haresvam" izchakai da otgovori i mu priznai po svoq sobstven nachin
3
0
С.
С.
15.02.2015 18:44
Колкото и да е трудно, просто му кажи. Защото след време, ако не си му казала може да си намери друга и накрая да съжаляваш, че не си му казала.
1
0
anonlmen
anonlmen
15.02.2015 10:52
Kaji my nai posle 4e go haresva6
2
3