Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Искам да го спечеля, без да наранявам брат му

Искам да го спечеля, без да наранявам брат му

Искам да го спечеля, без да наранявам брат му
Харесвам момче от една година някъде, но мисля, че не изпитва същите чувства към мен. Сънувам го и мисля за него през цялото време.

За нещастие нямаме шанса да се виждаме често, защото той учи и пътува в друг град (иначе сме от едно населено място).

Познат е като лошо момче също като брат му, който изпитва симпатии към мен от 3-ти клас. Брат му учи в моето училище и станаха много интересни неща, които искам да споделя.

Момчето, което харесвам понякога бяга от училище и идва в моето, където често сутрин ме чака, за да поговорим. Много ме е срам, когато към покрай него, но когато си чатя с него нямам такова притеснение.

Брат му ми предлага 3 пъти, но винаги отказвах. Приоритет ми е само момчето, което харесвам. Обикновено той не е по по-сериозните връзки и често сменя момичетата, но мен ме защитава и ако разбере, че някое момче изпитва нещо към мен винаги казва по най-неприятния начин.

Наскоро ми писа, че брат му иска да сме заедно и че ми е предложил. Аз отрякох наскоро да ми е предлагал и се оказа, че брат му лъже. Избягвам братът на момчето, защото имам страх, че ще ми предложи и след това ще изляза лошата.

До сега не съм имала гадже и не мога да си представя да съм с него, защото е преколено вулгарен за мен. С момчето сме много добри приятели и имаме много сходни черти.

Проблемът е, че искам да го привлека по някакъв начин и не искам да наранявам брат му! Какво да направя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Juja2222
Juja2222
15.03.2016 23:42
Според мен въобще не се занимавай с двамата не е дошъл края на света нали
0
0
Пламена M.
Пламена M.
08.01.2016 16:59
Не се занимавай с нито един от тях. Сама казваш, че този, който харесваш, не изпитва същото към теб. Ако все пак тръгнеш с него, брат му изобщо няма да е доволен. А семейството винаги е на първо място и в крайна сметка това ще съсипе връзката.
0
0
miglena
miglena
06.01.2016 16:15
Първо се увери, че момчето, което харесваш, изпитва същото към теб. А брат му няма никакво отношение към вашите чувства, дори да ти предложи, му обясни, че не искаш да си с него, просто защото не го харесваш по тозои начин и искаш първата ти връзка да е истинска.
2
0