Най-тежкия избор

Най-тежкия избор
Здравейте!

В последно време взе често да ми се случва да споделям тук истории, но по повод на тях е и тази. От години има една жена с уникални способности, при която ходя, за да ми помага в тежки моменти.

Освен, че лекува с мисълта и ръцете си има невероятната способност да надниква в бъдещето.

И така след историята с иконата в къщи, която прелита половината хол и е описана тук преди няколко дни решавам да отида при нея, за да разбера кой го прави ... дух, полтъргайст или нещо друго или просто течението.

Винаги когато съм я питала за бъдещето и то за конкретни неща, винаги ми е отговаряла абсолютно точно ...е може да има разминаване в някой детайли.

Днес я попитах за летящата икона, след което се полакомих да надникна в бъдещето на моите сложни семейни взаимоотношения.

И за първи път тя ми каза - те зависят изцяло и само от теб - Господ ти дава шанс да направиш избор в живота си.

Ако се разделите със съпруга ти, както ти искаш не трябва да се развеждаш, защото ако се разведеш ще пострадаш при инцидент и ще загинете и двамата с бъдещия ти мъж !

И само си представете в този момент какво трябва да реша. Аз живея отделно от съпруга ми много дълго време. Години наред живях сама и не търсех нищо извън брака си, само защото смятах, че така е редно.

Моят съпруг има свой живот и ние с децата не сме част от него. Той живее през голяма част от времето в чужбина ...може би има там и жена, децата ходят при него лятото, но така и не се разведохме.

Нито той, нито аз отворихме дума. Аз може би все си мислех, че след като минахме през огън и вода с него си заслужава да се съберем отново заедно като истинско семейство!

От година насам обаче започнах да излизам, да се срещам с други мъже, а от известно време насам има един мъж когото аз много харесвам.

Между нас пламна голяма любов, нищо че аз съм на 44 години, а той на 50. И така, сега аз незнам какво да правя - да повярвам ли на тази жена, която никога досега не ме е подвела или да си кажа, че веднъж се живее и аз ще го направя, пък да става каквото ще.

Но не става въпрос само за мен - колко хора ще страдат ако наистина с нас се случи нещо ? Може ли да бъде толкова сложно.

Години наред да търсиш някой на чието рамо да се облегнеш и да заспиш щастлив в прегръдките му и когато го намериш да разбереш, че обричаш и него и себе си на смърт.

Това не може да е истина. Незнам на какво да вярвам и какво да мисля. Това ще е най-тежкия избор в живота ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
Morena
Morena
08.09.2012 22:37
Ако се разделите със съпруга ти, както ти искаш не трябва да се развеждаш, защото ако се разведеш ще пострадаш при инцидент и ще загинете и двамата с бъдещия ти мъж !
--------------

Не разбирам защо ще загинеш ТИ , когато мъжа ти си живее живота, а ти - не. На 44г трябва да живееш като монахиня ли? И след като изборът е твой, все пак..... замисли се над това, което цитирах, така като ти говори за смърт не влияе ли на ТВОЯ избор. ;) Не се захващай с този мъж, защото ще умрете. И това ако не манипулиране.
0
0
Нора Константинова
Благодаря ти ! Точно от това имах нужда , някой да ме сръчка!
0
0
ТАРОЛОГ
ТАРОЛОГ
07.09.2012 23:03
АБЕ КАКВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИТЕ. БРАВО НА ВАС ЗА СЪВЕТИТЕ. НЕДЕЙ СЛУША ТВОЯТА ВРАЧКА И СТИГА СИ СЕ ЗАББЛУЖАВАЛА. АЗ ПОГЛЕДНАХ НА ТАРО ЗА ТЕБ И НИКАКВА СМЪРТ,НИКАКВО ТАКОВА ЧУДЯ НЯМА ПРИ ТЕБ. ЖИВЕЙ СИ СПОКОЙНО,ЗАЩОТО ГО ЗАСЛУЖАВАШ. АИ ЩЕ ВИДИШ ,ЧЕ МНОГО НЕЩА ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ,НО ЩЕ РАЗБЕРЕШ ПО-ВАЖНОТО: ЧЕ ВСИЧКО СЕ Е ПРОМЕНИЛО ОТ КЪМ ДОБРО! СУЕВЕРИЕТО ТИ ЩЕ ТЕ ПОГУБИ. Я СЕ СЪВЗЕМИ МАЛКО И СЕ ИЗПРАВИ!
0
0
Chrisa
Chrisa
07.09.2012 14:36
Моят съвет е да изчакаш-нека времето да ти покаже.Който много бърза лесно се препъва.Със здраве :):):)
0
0
Нора Константинова
Ти ме разби ... да избера дали да умра скоро но щастлива или след много време и нещастна ... Интересен избор ще да е
0
0
Денимира Ангелова
Ако ти се умира - разведи се...
0
0