Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Най-ужасният кошмар

Най-ужасният кошмар

Най-ужасният кошмар
Здравейте, читатели! Извинявам се предварително, ако има грешки. Искам да ви споделя сънят ми от който се събудих точно преди 20минути. Беше ужасно. Първо сънувах, че съм излязла през ноща в коридора до стаята където спах и съм отивала към тоалетната, но в този момент видях пред мен покойният ми дядо да ме вика. Аз се изплаших и се върнах обратно в стаята, където спеше и моята баба, но пак излязох в коридора. Тогава тръгнах към него, а той ме сграбчи и се опитваше да ме дърпа с него в някакво огледало, но тогава аз викнах за помощ баба ми, тя дойде и ми помогна да се отскубна от дядо. Така този сън свърши и започна най-отвратителния кошмар.

Сънувах отново, че съм в същата стая от предния сън, където всъщност спах, докато сънувах. И така първо видях някакво момиче, което в съня ми беше приятелка-окървавена и захвърлена като мърша. След това дойдоха още двама мои приятели(момче и момиче) също окървавени, но живи и с тях започнах да се чудя какво да правим с мъртвата си приятелка и накрая незнам защо, но с живата ми приятелка(момичето) убихме приятеля си(момчето) и останахме само двете, като заедно се измъкнахме от къщата с трупа и от там нататък сякъш гледах отстрани истински трилър, в който аз и това момиче бяхме главни действащи лица и опитвайки се да се измъкнем от целия този кървав маратон ние затъвахме все повече. Убивахме, бягахме, криехме се с трупа, а накрая дори имаше сцена, в която ядяхме органите натрупа(да наистина ужас. . )Накрая обаче ноща се превърна в ден и се оказахме с нея в физкултурния салон в у-ще, все още в шок от случилото се с приятелите ни и от това че накрая ние от жертви станахме убийци.

Двете криехме случилото се, но накрая телефонът ми звънна и беше майка ми, която ми каза, че ме викат в затвора. Аз попитах защо, като се правех, че все едно нищо няма, но накрая не издържах и пред целия клас започнах да викам, че ние с приятелката ми сме виновни, но не е било нарочно и накрая съм се разплакала и майка ми е казала, не ти се сърдя, но не знам аз колко още ще съм жива. В този момент се събудих и усетих това облекчение, което може би е познато на повечето от вас след кошмар. . . И така ще съм ви много благодарна ако в коментарите напишете какво значение биха имали тези два кошмара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
11.07.2016 16:33
Сънуваш ли убит, значи ти предстои да осъществиш намеренията си. Видиш ли убийство насън, значи ще преживееш промяна. Убиваш ли нарочно някого насън, ще се облагодетелстваш нечестно, ще се замогнеш по непочтен начин. Ако убиеш човек неволно, трябва да бъдеш по - внимателен и въздържан, да обуздаеш нрава си и да контролираш нервите си. Ако видиш убийство в съня си, очаква те промяна, която никак не е по вкуса ти. Ако сънуваш убит, ще постигнеш плановете си. Ако видиш или говориш с убиец, ще се оставиш да се възползват от теб.
1
0