Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Избор, който трябваше да направя

Избор, който трябваше да направя

Избор, който трябваше да направя
Здравейте, сънувах най-странния си сън.
Сънувах, че съм с човека с когото се виждам в тях и той ми каза, че ме обича, но трябва да излиза, а аз ако искам да остана в тях да спя и да го изчакам.

Тогава дойде една кола да го вземе. Вътре беше някакво грозно момиче, което караше и други хора на задната седалка. Аз казах на момичето да заобиколи и да паркира.

Тогава се обърнах към момчето и му казах, че съм казала да заобиколят, за да паркират докато се оправи. Отидох да ги посрещна и тогава това грозно момиче излезе от колата, за да я подкарам аз, а тя подкара една друга кола, която беше отпред и така и двете коли бяха паркирани. Тогава това момче излезе и ми каза да отида в тях и там да остана.

Но тогава бившият ми приятел се появи от някъде и той също искаше да остана при него да спя. А после някакси се озовах в дома и баща ми искаше да остана при него да му помогна да пренесем цветята.

Почувствах се доста объркана и не знаех какво решение да взема. Искаше ми се да съм с момчето, с което се виждам, но и с бившия ми приятел и с баща ми. Не знам какво решение взех, защото се събудих.

Какво означава сънят ми ?
Моля ви се, кажете ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати