Аз и моят избор ...

Girl devil Girl devil Новак
Аз и моят избор ...
От малка все имам все разлини сънища но са свързани помежду си. Сънищата ми са свързани между реалноста и други различни светове.

Сънувам Бог, както го наричат Сатаната, хора, демони, ангели, и в някои от тях има войни, смърт, страдане и фълшиви лица.

Сънищата ми понякога са твърде реални а други сякаш са видениа. Вярвам в това което вида с собствните си очи. В сънищата ми аз се биа с катана в тонел пълен с демони,
в друг трябва да разбера кои е Бог и кои Луцифер, в друг съм маг и разбирам чак на 18 години като точно в стаята по физика се появява мъж и спира времето и ми казва че съм маг, аз е криа от ново моме новопостъпило в училижето ми а аз не искам да го срешна, представя се и идва към мен с думите, , намерих те " аз скачам през прозореца и се образува вълна от стъпенето на земята, бягам, , няма да се върна" казвам и се бием в въздуха разперили крилете си тои отваря портал и казва нещо че някои ме очаква но после разбира че в съня аз съм дъжеря на смърта. . .

Сънищата ми са различни но постояно са свързани с тях незнам защо. Аз не съм кръстена, даже ми казаха че некръстените имат само лош късмет.

А, Благодаря ви за вниманието ако може да ми помогнете да ги разгадая ще съм благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати