Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Най-грозната истина!

Най-грозната истина!

Най-грозната истина!
В следващите редове ще прочетете реална история свързана с желанието ми от дете да стана богат човек. Вероятно причината е била липсата на пари до момента в който ми се наложи да разбера, че не си ли помогне човек сам няма кой друг. Резултата е, че много по щаслив, достоен и истински човек бях когато ги нямах.

Свободен и стойностен, обкръжен с много истински приятели. Действителността да си богат и да печаташ кинти се оказа друга-грозна. Изгубих най вече себе си и всичко безценно което съм мислел, че е даденост, а най лошото се оказа. , че то с пари не се купува. Парите не носят щастие спокойствие и нормален живот, а по скоро само неприятностти, мъки и беди реално да, те развалят човека.

Превръщат живота на човек в един злобен, монотонен и изкуствен начин на живот. Нищо не е истинско няма приятелство всичко е интереси. Определено не ми харесва и съм готов да ги дам всичките за нещата който имах. Нормално семейство оценяващо дребните неща, истински хора до себе си и спокойствие. Съветвам ви никога не поставяйте парите на първо място.

Не бъдете алчни и лакоми и помнете кой и от къде сте. . . желая на всички вас, който прочетохте статията от сърце ви пожелавам : да не идва ден в живота ви в който да си я спомните
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Кика
Кика
04.10.2019 18:58
Искренно се зарадвах,че има хора като Вас
0
0
Анонимен
Анонимен
04.04.2019 21:33
Нищо лично, разбирам ви, НО това го обяснете на всички онези хора, които нямат с какво да си купят храна, да си платят сметките, не могат да излекуват болните си деца поради липса на средства, живеят в мизерия, блъскат като луди за жълти стотинки и не са видяли и един бял ден. Получил сте нещо, за което много хора мечтаят, бъдете благодарен и внимавайте какво си пожелавате. Човек сам избира кого да допусне в живота и обкръжението си. Бедността не винаги означава верни приятели! Според мен сам си отнемате свободата, стойността и т.н с този начин на мислене. Вие избирате къде, за какво, за кого и как да ги употребявате. Не парите са ви проблема, вие сте си същият човек, просто не го осъзнавате, а търсите вината за заобикалящият ви свят в нещо друго, погледнете навътре в себе си, никога не е късно да промените живота и себе си към по-добро. Вместо да ги пръскате по фалшиви интересчии, помогнете на някой, който НАИСТИНА има нужда от помощ, вижте как искрено ще се зарадва и усмихне и мирогледът ви може да се промени, тогава ще откриете истината. Успех от сърце ви желая!
3
0
Dimitrichka Dimitrova
Dimitrichka Dimitrova
12.02.2019 00:28
Ако не знаеш как да ги въртиш парите много ясно че ще си нещастен
5
340
Барни
Барни
07.02.2019 00:34
Добре е написано,има истина в думите.Харесва ми.
6
340