Най-тежкия избор

Най-тежкия избор
Здравейте!

В последно време взе често да ми се случва да споделям тук истории, но по повод на тях е и тази. От години има една жена с уникални способности, при която ходя, за да ми помага в тежки моменти.

Освен, че лекува с мисълта и ръцете си има невероятната способност да надниква в бъдещето.

И така след историята с иконата в къщи, която прелита половината хол и е описана тук преди няколко дни решавам да отида при нея, за да разбера кой го прави ... дух, полтъргайст или нещо друго или просто течението.

Винаги когато съм я питала за бъдещето и то за конкретни неща, винаги ми е отговаряла абсолютно точно ...е може да има разминаване в някой детайли.

Днес я попитах за летящата икона, след което се полакомих да надникна в бъдещето на моите сложни семейни взаимоотношения.

И за първи път тя ми каза - те зависят изцяло и само от теб - Господ ти дава шанс да направиш избор в живота си.

Ако се разделите със съпруга ти, както ти искаш не трябва да се развеждаш, защото ако се разведеш ще пострадаш при инцидент и ще загинете и двамата с бъдещия ти мъж !

И само си представете в този момент какво трябва да реша. Аз живея отделно от съпруга ми много дълго време. Години наред живях сама и не търсех нищо извън брака си, само защото смятах, че така е редно.

Моят съпруг има свой живот и ние с децата не сме част от него. Той живее през голяма част от времето в чужбина ...може би има там и жена, децата ходят при него лятото, но така и не се разведохме.

Нито той, нито аз отворихме дума. Аз може би все си мислех, че след като минахме през огън и вода с него си заслужава да се съберем отново заедно като истинско семейство!

От година насам обаче започнах да излизам, да се срещам с други мъже, а от известно време насам има един мъж когото аз много харесвам.

Между нас пламна голяма любов, нищо че аз съм на 44 години, а той на 50. И така, сега аз незнам какво да правя - да повярвам ли на тази жена, която никога досега не ме е подвела или да си кажа, че веднъж се живее и аз ще го направя, пък да става каквото ще.

Но не става въпрос само за мен - колко хора ще страдат ако наистина с нас се случи нещо ? Може ли да бъде толкова сложно.

Години наред да търсиш някой на чието рамо да се облегнеш и да заспиш щастлив в прегръдките му и когато го намериш да разбереш, че обричаш и него и себе си на смърт.

Това не може да е истина. Незнам на какво да вярвам и какво да мисля. Това ще е най-тежкия избор в живота ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
Нора Константинова
Знаете ли защо и вярвах ? Защото отидох при нея преди около две години много отчаяна . Разпитвах я през цялото време за мъжа ми , за бизнеса му , за здравето му ...В интерес на истината ми каза много верни неща . И не ме е познавала до този момент . Каза ми конкретни неща , тя винаги говори много конкретно , които наистина така се случиха . Тогава аз изобщо нямах намерение да си търся друг мъж . И тогава тя ми каза , че в живота ми ще се появят други мъже , забележете други , не само един , а аз се присмях ...и казах да бе да на опашка пред нас са . Изобщо не повярвах на нито една дума . И така си мина времето , нещата едно по едно се получаваха , докато един ден не се запознах с един мъж в интернет . И то покрай едни мой постове във Фейсбук . Предложи да се срещнем и аз като първа хлапачка се съгласих , среща на публично място ...След няколко дни се сетих за нейното предсказание и мъжете в живота ми . Отидох , а тя ми каза , че с този нищо няма да стане и да си гледам мъжа . Аз напук на нея направих всичко възможно да стане , но поради различия в социалния статус и религията нещата не се получиха . ....Но сега мисля че срещнах истинския ...и ужасно много искам да бъда с него ! Дали се е опитвала да ме манипулира ...и само парите ли са в основата на всичко ...кой знае
0
0
edno momi4e...
edno momi4e...
09.09.2012 21:49
не бих повярвала на ясновидка ако ще да ми дадат милиони! Ако тя ти каже, че ако в скоро време не скочиш от моста може нещо лошо да ти се случи, ще и повярваш ли, ми то ако скочиш от моста, лошото ти се е случило!
0
0
Нора Константинова
Благодаря ти Морена , ето това ми трябваше едно здравомислещо мнение . В общи линии и моите мисли клоняха в тази посока , все ми се струваше ,че като отида при нея така ги прави нещата , че пак да отида ... не съм толкова чак загубена и досега не успяваше да ме оплете . И явно сега и се отдаде възможност . А за почивката ..не не съм и казвала нищо за този човек , винаги обсъждах с нея идеята да се събера със съпруга ми. А тя все ми казваше , че няма да се съберем , ще живеем разделени и няма да се разведем . От една година все това повтаря... Да аз казах , че съм взела решение да се разведа ... но без да уточнявам защо ...тя направо започна да говори за инцидента ...и за новия мъж в живота ми . Абсолютно нищо не съм и споделяла за него и нашите планове .Както и да е...никога не съм вярвала на 100% че всичко е честно и добронамерено ... така че нищо не ме учудва . Поредния случай на подведен ...
0
0
Morena
Morena
09.09.2012 13:30
А тя знаеше ли, че планираш почивка? Не че отхвърлям възможността да ти е казвала истината през тези години, но човек трябва да бъде мнителен относно врачките. Ако си споделяла извън сеансите с нея за теб, после лесно може да ти повлияе в/у избора, защото ''о, тя ми позна всичко, вярвам й, тя знае по-добре от мен , защото ''вижда'' бъдещето.
Мисля, че ако се разведеш с мъжа си и започнеш нов живот с новия ти избраник, то тя няма да ти е необходима вече, ще бъдеш щастлива, обичана, нищо няма да ти липсва, може би затова те е наплашила така, по-добра клиентела от нещастни и самотни жени като теб не знам дали има. ;)
Знаеш ли, мисля, че е редно да си оправиш отношенията със съпруга си т.е да се разведете, да му кажеш, че се срещаш с мъж т.н , за да може да започнеш на чисто с новия мъж в живота ти. :)
0
0
Нора Константинова
Ами защото тя винаги говори конкретно и когато каза смърт , даже уточни .... инцидента ще е със самолет ... а ние двамата планирахме да заминем на нещо като сватбено пътешествие и даже вече имахме планове за къде и как . Естествено плановете ни бяха за другото лято , когато надявам се да живеем вече заедно с него . Незнам но мисля да отида още един път при нея и съвсем конкретно да и задам няколко въпроса ....да видим какво ще каже този път . И това ще ми е за последно , повече няма да стъпя там или където и да е другаде на подобно място .
0
0
стела
стела
09.09.2012 10:21
ами може и друго да е имала в предвид,че ако се събереш с новият човек ще пострадате при инцидент и ще загинете и двамата.защо го тълкуваш като смърт,може да е искала да те предупреди,че нещо ще се случи което ще убие чувствата помежду ви,а в същото време ще си загубила и бившият ти и няма да имаш и него.ще умираш от мъка че си прекратила нещо сигорно,за нещо което не си е струвало.
0
0
Нора Константинова
Има нещо в което я заподозрях , моята ясновидка ... ПАРИ ...Ами ако всичко това ми го е казала , само защото така ще ми се наложи да отида поне 3-4-5 пъти при нея . Отивам с конкретни въпроси при нея и би трябвало да свърша за половин час , но никога не мога да свърша за по-малко от 2 часа през които тя проповядва своите мъдрости . Не че не е мъдра , напротив всичко което казва е много вярно и много мъдро , но когато плащаш на час това има значение ...нали ? То аз започнах сама да си отговарям и да се самоубеждавам ...но нали така се стига до истината !
0
0
Нора Константинова
Не виждам причина да иска да манипулира избора ми , но и аз го усетих . Досега не съм се сблъсквала с такова нещо , а и как изобщо дори да го виждаш това нещо ще кажеш на човек , че ще умре ... чувала съм че истинските гадателки никога не са казвали такова нещо . Чувствам се използвана по някакъв начин . А аз наистина обичам този мъж и искам да продължа живота си с него . Омръзна ми да съм сама ... вече 6 години от живота ми минаха съвсем сама с децата ... не че не се справям , но всеки има право на малко щастие и ми омръзна да съм сама .Трябваха ми цели 5 години да превъзмогна липсата на съпруга ми и то си отидоха едни от най-хубавите ми години в напразно чакане . и сега просто искам да съм с мъжа когото обичам ... ето това е моя избор и да става каквото ще !
0
0