Ами сега...

Ами сега...
Здравейте, преди 5 месеца ми бяха спрели интернета и прекарах тези дни сама. Бях си поканила приятели, с които да си прекарам приятно. Всичко си беше ок, но по едно време чухме писък - остър детски писък.

С приятелите ми се спогледахме, но всички бяхме заедно, пък и никой не може да изписка така. Казахме си, че е някой от вън.

На следващия ден чухме дишане - накъсано, сякаш някой сега е спрял да бяга. Не беше от вън, чуваше се някъде от спалнята на майка ми. Имам 2 кучета те бяха наистина изплашени и нервни.

Не знам какво да правя, викахме свещеник, но нищо не стана. Знам, че е станало отдавна и може да не ми повярвате, но това прекалява.

Дишането и пискането се повтарят всеки ден и то в моята стая. Усещам присъствие, което се увеличава с всеки час- ПОМОЩ!! Какво да правя ?!?!?!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Suni Dani
Suni Dani
03.10.2013 17:43
горкото момиченце, кой би убил дете и то така лошо кръв навсякаъде:( да, поговори с него някак си.
0
0
Емануела
Емануела
06.12.2012 09:43
Остани в стаята си и поговори с момичето .Мискя че номер 4 е прав . Ако не може със свещеник , опитай сама . Остани в стаята си , сложи купа сладки и покани момичето . Навярно е убита в твоята стая - не се плаши .
Обясни и , че вече не пренадлежи на този свят - опитай се да я почувстваш - затвори очи и и говори .
Кажи и , че сега тя трябва да отиде в рая , където е пълно с прекрасни неща - обясняваш на дете все пак - обясни го така , че тя да поиска да отиде там .
Ако родителите и са живи - покани ги , да се сбогуват с нея . Ако не искат да дойдат - кажи на момиченцето , че тя трябва да премине , а един ден - те отново ще са заедно . Измисли нещо такова , но не се плаши , защото колкото повече се боиш - духът става по - силен , и както е добричък - може да се обърнат нещата .
Успех ! :-)
1
0
Джулия
Джулия
05.12.2012 12:55
дух натрапник (дишането и пискането) ТОВА ЩЕ СЕ ПОВТАРЯ ДОКАТО НЕ БЪДЕ ИЗПРАТЕН В ОТВЪДНОТО СИГУРНО МОМИЧЕТО ОЩЕ НЕ ЗНАЕ ЧЕ Е МЪРТВО И ТОВА ОБЯХНЯВА пискането и се опитва да се измъкне това обяснява дишането
0
0
Бояна
Бояна
26.08.2012 11:09
Това се случва когато има дух в къщата(полтъргайст).
0
0
Scar Whitepaw
Scar Whitepaw
06.08.2012 14:59
Мерси. Потърсихме предишните собственици и се оказало че преди много години там е било убито момиченце. Не се знаело къде тъй като имало кръв на всякъде а трупа го нямал. Не се знае какво иска момиченцето но не е злонамерено тъй като не веднъж ма е спасявал. Мерси все пак.
1
0
Маринов
Маринов
06.08.2012 14:33
Направи си малко проучване. Предишни собственици на къщата/апартамента. Може би някой е бил починал там преди вие да се нанесете. Дори и да е било домашен любимец. Запознай се със предишните собственици, разбери какво може да иска този дух.
Въпреки всичко това може да се окаже и шега или звуци от други хора. Ако имате вентилационни или други шахти от който може да идва звука дори и водопроводни тръби.
Не е кой знае какво, но се надявам да съм ти помогнала малко или много =] Пожелавам ти успех!
0
0