Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сега пък морски чудовища

Сега пък морски чудовища

Сега пък морски чудовища
Ужас, за втори път за 1 ден сънувам чудовища. Ужасно.
Сега се скитах сама аз някаква улица, уж в началото отивах към Красно село, но реших да си тръгна. Обърках трамвая, и реших да сляза от него. А този трамвай нямаше предна част.

И аз се движех най-отпред, като на седалка, и беше отворено. Скочих във движение и тръгнах по обратния път. След което видях друго място, и не знаех от къде да мина за стигна до там където искам. Видях нещо като турска къща. Беше на брега на морето.

Знаех, че трябва да я заобиколя. Питах едни хора-не турци (не съм расист). Бяха всичките пълни хора. Питах 1 жена, дали покрая тях пътя стига до долу. Тя се надигна и запомна да пита приятелите си, които бяха по близо да пътя. Но те се печаха на нещо като плаж, и от този път на долу имаше море.

Приятелите й ми казаха, че има път. Но в този момент нещо ги изяде. Чудовище, което излезе от водата. Изведнъж се оказах, държейки се с брат ми, майка ми, баща ми и чичо ми (не помня други хора)за някаква врата, или нещо такова, но реших че ще е по добре да се хванем за желязната стълба.

Тъй като имаше огромни вълни, и чудовището си придърпаше хора, които изяждаше. Отново беше с пипала. Изведнъж се оказахме точно до водата със семейството ми, една вълна ни заля, след което брат ми и мисля че майка ми или баща ми не съм сигурна, бяха изчезнали. :cry: Бях се побъркала! При следващата вълна се изправих и чаках ТО да ме изяде - и го направи.

И в следващиат момент - седях уж аз, но изведнъж бях друг човек, с детето си и мъжа ми. Малката искаше да си играе във водата, а аз исках да я изкарам, защото знаех какво може да се случи. А съпругът ми ме увещаваше, да съм спокойна. В този момент се събудих.

Моля ви, помогнете ми да разбера защо сънувам тези неща. 2 пъти за 1 ден, кошмари с чудовища! Благодаря. предваретелно :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати