Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Всичко се повтаря, но сега е по-различно

Всичко се повтаря, но сега е по-различно

Всичко се повтаря, но сега е по-различно
Здравейте, отново. От темата "Истина или просто въображение" всичко започна да се повтаря. Един път си стоях в кухнята и гледах телевизия. Бях с майка ми и баща ми, които спяха.

Изведнъж чух някакъв женски глас да вика името ми. Разбира се помислих, че е майка ми. Отидох при нея, тя се беше събудила. Попитах я защо ме е повикала, а тя ми отговори, че не казвала нищо през последните 5 минути, откакто се събудила.

Легнах си, но така и не можах да заспя. Стоях си и някаква жена ми изкрещя нещо в ухото, но на някакъв друг език, който не разбирах (не е английски). Обърнах се, но стаята беше празна. Можех да видя хубаво защото бях цъкнала нощната лампа.

На този случай има и свидетели. Бяхме отишли у една моя приятелка, заедно с още 2 момичета. Отидохме в хола, наместихме се и пуснахме телевизора. По едно време се чу нещо като драскане зад дивана (а,повярвайте ми,зад стената където е сложен дивана не живее никой).

Спряхме телевизора и се заслушахме. Продължаваше да драска. Първо си помислихме, че е мишка, но след това разбрахме, че не е, защото едно такова малко животинче не може да драска толкова шумно и да оставя драскотини по стената, които преди това ги е нямало (ние,разбира се, щяхме да видим мишлето как се катери и драска).

Питахме различни въпроси и то дращеше в отговор (едно драскане е "да", а две "не").Накрая "драскалника" си отиде. Установихме, че това, може би, е полтъргайст.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
alex_7727
alex_7727
20.11.2011 19:51
Полтъргайст? Това е доста страшничко - и аз имам предчувствие, че ме преследва полтъргайст, но на мен ми се виждаш доста спокойна. Това не е на хубаво. Ако този полтъргайст е злонамерен, може да те подлуди и да отидеш в лудница!По-добре вземи мерки и се спасявай, докато можеш! Успех! :)
0
0
Валчо
Валчо
06.07.2011 17:04
scary - на мен нищо такова не ми се е случвало.
0
0
Mihaela
Mihaela
29.06.2011 21:24
Колко по странни работи са ми се случвали. Стоя и спя и изведнъж някаква жена се разпищя, все едно я колят. Събудих се, станах и попитах баба ми (бях си на село ) кой пищи, а тя ми каза, че никой не е пищял. Излезнах и го разказах на една приятелка и тя ми каза, че и тя го е чула. Попитахме друга приятелка, а тя не беше чула нищо. След което отидохме да гледаме филм в момичето, което също беше чула викането. Там постоянно се чуваха стъпки, а бяхме само двете. След малко пак чухме викане и стъпките се усилиха. Попитахме кой е там, стъпките спряха и след малко вратите започнаха да се отварят и ние се уплашихме много и излезнахме.
0
0