Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Не е нормално, а тя живее там и се тревожа за нея!

Не е нормално, а тя живее там и се тревожа за нея!

JellyJellyНовак
Не е нормално, а тя живее там и се тревожа за нея!
Здравейте, притеснявам се за приятелка. Ще се радвам ако някой ми обясни какво се случва.
Наскоро си купи жилище, от различни градове сме и реших да я посетя за няколко дена, понеже живее сама и нямаше проблем да остана.

Една вечер видях нещо като силует в коридора бял и по нисък от мен, изчезна бързо като замина към нейната стая а аз бях в друга посока, и тя потвърди че го е виждала.

До тук всичко се случва през деня, но през нощта понякога се чуваха почуквания в стаята, която бях на витрината, не беше 1-2 пъти а докато не реагирам най малко с уплах.

Спряха за няколко дни и след около 3 дни нещо ми ръмжеше до леглото в същия момент я сънувах, но аз спя много леко, така че не си въобразявам, събуждам се да се завъртя на другата страна или за да са и помръдна ръката. . . Просто е невъзможно да си въобразявам.

Понеже е на оживена улица спях и с тапи за уши, абсурт да съм чула куче например. Лятото пак и бях за по-кратко гостуване този път, и понеже беше топло бях оставила отворена вратата към хола и прозорците за да става течение.

Тогава чух как някой се разхожда в хола и се движеше бавно, когато ме чу че се мърдам в другата стая тръгна към мен и скочих да затворя вратата, но нищо не видях и все пак я задръшнах и светнах лампата като минаха 2 3 Мин в опит да се успокоя и се усети нещо като преминаване през стаята и се чу ясно движение на щорите сякаш излезе през прозореца.

Тези неща съм и ги спестила за сега понеже не искам да я плаша, но имам намерение да и кажа понеже това не е нормално а тя живее там и се тревожа за нея.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати