Не бях сънувала подобно нещо до сега...

Не бях сънувала подобно нещо до сега...
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте!Преди два часа се събудих от нещо много ужасно. Малка съм, на 20 год. и се изплаших. Нека ви разкажа и дано да ми обърнете някакво внимание.

Сънувам, че съм до работата на майка ми, обаче огладнявам и излизам да си взема нещо за ядене. И докато слизам по едни стълбички, ми се схващат ужасно краката и сядам на тях.

Там един съсед (с който в реалноста сме в ужасни взаимоотношения и е съпруг на личната ми лекарка) ме намира и ме пита, как съм ?

И аз му отговарям: Явно се изморих, заболяха ме краката и най-вече капачките. При което, той поглежда дясното ми бедро и забелязва някакъв огромен мехур.

При което и аз го виждам и ми казва да се завъртя и аз се завъртам и той извади скалпел и го преряза леко.

Може да ви звучи ужасно, но започва да ми вади червата и каза да не мърдам и започна да звъни по телефона.

От там пристигна друга съседка, която аз моля да се обади на майка ми да дойде, без да й казва по телефона какво е станало.

Започнах да рева. Дойде линейка и ми сложжиха апарат за дишане и така се събудих. Нямаше кръв в съня, никаква.

Но беше ужасно, дори когато се събудих не смеех да мърдам от уплаха. По принцип не съм добре здравословно, но не е свързано с червата ми. Уплашена съм.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Роди
Роди
28.12.2010 13:08
Сънят ти не е свързан според мен със здравословното ти състояние, така че не се притеснявай.

Това, което си сънувала по скоро означава, че ще съседът ти ще ти помогне в някаква ситуация. Така, че нищо не пречи да си подобрите отношенията си. Понякога помощ идва от там, от където най-малко очаква.
0
0