Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Вече не усещам само присъствие, а цели черни сенки

Вече не усещам само присъствие, а цели черни сенки

НиколНиколНовак
Вече не усещам само присъствие, а цели черни сенки
Здравейте, аз съм на 18г. и от няколко години имам чувството че се побърквам. Историята започва когато бях на 16. Една вечер си лягам да спя, някъде към 2-3 през нощта, в момента в който се обръщам на една страна, към стената, чух скърцане на паркета. Не обърнах внимание, но след няколко секунди усетих все едно някой е зад мен и чувам тежкото дишане. От тогава аз спя на пуснат телевизор.

Имаше леко затишие и точно си мислех че всичко е наред и всичко започна отново, но този път много по-ясно от преди. Вече не усещах само присъствие, а виждах и сенки. Черна сянка, сякаш на висок човек, който стои точно пред мен. Както и чести привидения сякаш някой тича, някаква сянка минава бързо.

Един ден си седях в кухнята с майка ми и си говорехме. Както се смеем изведнъж видях с периферното зрение човек който седеше до мен с ясно изразени черти. Все едно беше жив. Много блед среден на ръст, със сива коса и малка брада. В този момент вече психиката ми едва издържаше. Дори отидох на църква, а аз не съм чак толкова вярваща. . .

Отново за няколко месеца всичко се успокои и започнаха кошмари, един доста дълъг период в който не можех да спя. Лягам си и всяка вечер се събуждах в един и същи час 3:30, точно, сякаш по аларма. Обливаше ме топла вълна, придружена със силен страх и дори щях да се разплача. Опитвах се да заспя отново, но без успех ставаше все по-зле и по-зле. Отидох да спя при майка ми но отново без успех. По едното време от нищото започнах да усещам облекчение, спокойствие, сякаш някаква огромна опасност е отминала. Когато погледнах часа беше 6 и вече слънцето се показваше. . . Всичко това продължи доста дълго и бях адски недоспала. Усещах всякакви странни неща, дори как някой минава покрай мен и ме докосва, как някой стой опрян на гърба ми.

Моля Ви, кажете ми на някой има ли подобни преживявания и как да се справя с тях, кошмарите продължават, дори и при приема на успокоителни не мога да спя както трябва.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Потребител#312800
Момичета, споделяте наистина страшни истории. Разбирам как се чувствате, и аз имах различни преживявания, но моите са насън или малко след като съм заспала, но осъзнавам че спя,но не мога да се събудя. Така много пъти усещах присъствие, сенки, усещах лоша енергия от тях, видях и насън нещо мн страшно. Реално не знам какво е това и защо. Тези неща са ставали през годините, последно преди няколко месеца,но надявам се силно повече да не се повтаря, но усещам все още страх. Знам че не трябва. И аз не знам какво да правя.
0
0
Nelly
Nelly
05.03.2022 21:37
В началото на мадара се намира хората там го знаели всичките, ще се намери кой да ти обясни. Аз имах час и то за по-ранен, беше платено 50лв но не ми до стиска да отида и моя приятел отиде вместо мен да пита за негови си неща. Иначе ме спря факта, че хората си имат истински проблеми много по сложни мъка страдания незнание, абе дадох си сметката, че моите проблеми са никакви и не отидох, ще ми е интересно какво ти е казал на теб, ако може да споделиш ако искаш на лс. А би ли ми обяснила за тези сенки, какво правят, къде ги виждаш най-често, винаги ли усещаш страх когато се появят или страха идва от непознатото.
5
0
Nelly
Nelly
06.03.2022 09:59
Ще се радвам да ми пишеш на лс, много ми е интересно какво виждаш :))
1
0
Никол
Никол
05.03.2022 23:10
Добре, благодаря за информацията. Ако има как да отида до там веднага ще си запиша час, но първо трябва да говоря с родителите ми, тъй като нямам книжка и не мога да отида сама. Амии искаш ли някой път когато можеш да ти пиша на лс да ти обясня по по-дробно за тези неща? И какво искаш да кажеш с "чувам неща но те бяха минали или бъдещи моменти", не разбрах?
1
0
Nelly
Nelly
05.03.2022 22:28
За малко да забравя. Виждала съм много пъти преминаващи тъмми прозрачни сенки и не само дори нещо като пухче но по-голямо опитах се да го докосна а то мина през стената нанякъде. За мое щастие сегашния ми приятел се занимава с книги намери окултна литература на старобългарски език, подобна информация нямало в интернет и сегашните книги. От там научих че тези сили и демони се материализират чрез вяра и мисъл и много други неща. Та тези сенки били друго измерение намиращо се на земята принципно те ни виждат ние тях не, поради липса на концентрация или просто незабелязаваме а не че не можем. Затова ми е интересно да не би да виждш тях? Но за случката с кабела нямам обяснение.
1
0
Nelly
Nelly
05.03.2022 21:40
Иначе и аз имах период в които чувам неща но те бяха минали или бъдещи моменти, докторката ми изписа за 2 седмици таблетки каза че ако не помогнат значи съм развивала дарба имало и друг такъв случай но тогава бяха на 16. И все пак таблетки те помогнаха явно е било породено от силен страх тревожност... Покрай случката с демона на момчето и семейството му
2
0
Nelly
Nelly
03.03.2022 10:41
За малко да забравя, една вечер си лягам да спя и със затворени очи видях ярка светлина от прозореца с шум мина през щорите и отиди на мястото което прекарвам най много време в стаята си и пак с шум отиде до там. Беше много странно хем е нещо не материализирано за да преминава през неща хем минавайки през тях самите щори се помръднаха, една чашка се измести... И гледах и не вярвах на очите си. Тогава братовчедка ми ни беше на гости и спряхме в моята стая понеже е тип спалня и я бутам да я събудя и тя нито светлина видяла нито в този момент ги виждаше, и секунди след събуждането и светлината всякаш изчезна но се чуваше придвижването и. Повече не се повтори.
2
0
Никол
Никол
05.03.2022 18:06
Лелее... Тръпки ме побиха. И твоето си е доста страшничко. Аз не ги виждам като теб, а чисто черни с ясно изразена форма. Малко след като споделих историята си започнаха и други странни неща да се случват. Както си седя и слушам музика със слушалки, ушите ми заглъхнаха и ги свалих. В този момент започнах да чувам как някой ме вика по име. Беше глас на жена, млада жена. И това се повтори след няколко дни, когато бях у приятеля ми, но тогава чувах само гласът, не се разбираше какво говори.
А най-скорошната случка беше преди дни, когато видях как един кабел се мести сам в момента в който го погледнах спря и стоеше някак странно, защото както беше застанал върху бюрото, освен ако някой не го държи няма, как да седи, ще падне.
Започнах и да сънувам още по-странни сънища. Как има някакъв демон и се е вселил в мен, когато се погледна в огледалото и очите ми се обръщат и говорих с него, докато гледах в това огледало, но не помня какво. Може би това е само плод на преживяванията ми, но вече не знам какво да мисля...
За този ясновидец, може ли да ми обясните по-точно къде се намира и ти лично ходила ли си?
1
0
Nelly
Nelly
03.03.2022 10:33
Иначе може да отидеш на ясновидец препоръчвам близо до мадъра казва се Любомир Алексиев, виж дали ще ти помогне нямам номер за контакт но може да ти обясни от къде идват и какво се случва. За него се чака 2 3 месеца за ред но ако отидеш намясто на касата може да дадеш 50лв за час тази или другата седмица. Иначе таксата се води 20 лв но парите не ги прибира той а отиват за храмове. Ако го питаш нещо за в бъдеще не се тревожи ще се случи просро не го бива с месеци години и дати, само не зная защо ги употребява като времеви период.
1
0
Nelly
Nelly
03.03.2022 10:25
Ами бях въвлечена в цялата история с демона. Беше супер странното на моменти, дори не бях сигирна дали нямаше и други сили около мен. Случи ми се както сме на вечеря със семейството му и баща му ме разпитваше и обясняваше нещо, цялото ми тяло се парализира тогава единствено можех да движа врата и главата тогава вече не чувах гласа на баща му а друг галс идващ от баща му но ми говореше на много неразбираем за мен език дори нечуван. Това са силите за които споменат че подозирам около мен дори не знам как да си ги обясня, както и да е всички на масата бяха като тряснати какво се случва и някак си успях да изляза от това състояние концентрирани се върху гласа на майка му която разтревожени ми повтаряш името. Отделно като си бях сама вкъщи (къщата е стара най вероятно има духове на починал не съм питала, дядо я е сторил по времето на комунизма и май е починал там може да е неговия) та видях енергия която ме сочи и изчезна. Също при фр бях останала за 2 дни да и гледам котките, наскоро беше си купила жилище. Там живяли 2ка мъжа пияница и постоянно биел и заплашвал жена си(няма починали) но има много натрупана отрицателна енергия тя не го е освещавала. Та в нейния дом вечерно време и 2ра дена нещо чукаше по стъклото на витрината с чаши (беше супер страшното сама на чуждо място и някой почукв в стаята...) отделно бях видяла в коридора през деня силует бродещ и изчезна единия път мина през мен бях като треската. (Силуета бе неясен по скоро като дим кафеникаво оранжев) дли и ти ги виждаш така? А за демона почти всяка вечер виждах нещо като очи бели или червени във въздуха без да има лампи герлянди и каквото се сетиш което може да отрази светлина от прозореца. И това още когато нищо не знаех за въпросния демон. Най странното беше, на едно пижамено парти, стана интрига и аз се отеглих хола където ще спим за да не се въвиличам в избор на страна кой прав кой крив и си лягам направо беше 11ч някъде и при загасянето на лампата преди да легна кърваво червени светлини наподобяващи очи втренчено гледаха към мен и аз нито да отида да светна нито да седя защото трябваше да мина покрай тях слава богу нищо свръхестествено не се случи повече. Иначе демона докато съществува в главите им уж можел да бъде в хор приемници и веднъж докато бях в тях бях много ядосана и гледах в една точка мъчейки да се успокоя и нещеш ли портомонето ми полет във въздуха като телекинеза. Искам да отбележа че след опити за телекинеза не притежавам такава, определено идва от създадения от тях демон.
1
0
Nelly
Nelly
28.02.2022 19:58
Имам подобни преживявания но твоите са далеч по-страшни докато при мен по скоро безобидни. Дома най вероятно трябва да се освети от поп и да му се четат молитви. Може да има застояла енергия от стари собственици ако не духове(в случай че вярваш в такива). Имах приятел който вярва в демони, това идваше от майка му. Не разбрах тя ли е създал въпросния демон или някой друг в рода им. Но като цяло е напълно възможно дадена енергия да се материализира по такъв начин, енергия идваща от вяра и мисли на хора, така че не изключвам подобни присъствия.
1
0
Никол
Никол
02.03.2022 22:36
Благодаря за съвета и разбирането. Реално ние сме първите собственици и вече е освещаван. Най-вероятно е това което казвате - някаква енергия да се е материализирала, но не знам. Понякога съм много изплашена, но някак се държа. Вие какви преживявания сте имала, ако не е проблем да питам?
2
0