Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Ами, това не е нищо интересно. Само дето усетих болка на сън

Ами, това не е нищо интересно. Само дето усетих болка на сън

Ами, това не е нищо интересно. Само дето усетих болка на сън
Значи, майче станаха вече 2 месеца. Сънувах, че съм в зелен и тъмен коридор и вървя (същия коридор като на Наруто, където се вижда със лисицата) и изведнъж усетих болка в задната част на лявото рамо.

Аз напълно сам контролирам сънищата си и мога където си искам да се пренеса, само да си го представя и съм там. Лично аз, по някаква причина просто знам какво става в съня ми, защото само като искам зрението ми става като на 3rd person shooter и дори така мога да се движа свободно, няям си и на идея как да го обясня.

Бях наръган с нож. Усетих найстина гадна и силна болка и се събудих, като дори тогава пак усещах болката. Дори се бях хванал за рамото още докато бях сънувал. Махнах си ръката, изправих се седнал на леглото и болката отмина равномерно за 3 сек.

Беше много интересно усещане. Ама много по интересно, защото от тогава имах само 1 "дежавю" от сън,и не е просто наподобяваща случка, която мозъка ми обърква и предизвиква това "дежавю", а със сигурност преди не се беше случвало, щото когато сънувах бях с човек който не познавах и само бях виждал, а с него се запознах 1 седмица (там някъде)по-късно.

И един месец след това на един концерт се случи "дежавю". Съня ми беше как вървя, пред мен минава влюбена дойка и една баба и аз спирам, а приятеля ми продължава 3 крачки и се обръща към мен спрял на място.

Същото стана и в реалността, обаче аз бях спрял понеже разбрах, че става "дежавю". Тоест аз съм сънувал как в бъдещето осъзнавам, че това което в този момент сънувам ще се случи. Много интересно става напоследък. От 2 години съм на собствен вид "медитация".

Нещо като практикуване на метода на Хосе Силва и Китайска Медитация по едно и също време. За повече въпроси (ако изобщо се намери кой да го прочете това) пратете ми съобщение. На 14 съм.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Vanesa
Vanesa
12.07.2013 09:48
Съжалявам , но с Този наруто ми уби всякакво представи да продължа да чета и да ти вярвам за съня
0
0
Ели
Ели
11.07.2013 15:28
Мен ако питаш намали аниметата и спинкай в по-удобна поза (може да си се схванал докато си спал ). Аз редовно сънувам аниме сцени, но е , защото гледам по цели нощи. Аз съм на 22 и ме мързи да отида до фитнеса, а ти си на 14 и медитираш ( това ме кара да се замисля )! Браво на теб. Продължавай все така !
0
0
Боби
Боби
11.07.2013 15:18
Научно е доказано, че не сънуваме хора, които не сме виждали никога( може би човека от съня е бил познат на твои познат, когото си виждал,но не си му обърнал внимание ). Що се отнася до контрола над сънищата и аз го правя ( просто можеш да контролираш емоциите си. Рядкост, но факт.)може би си по-дисциплиниран).Дежавю - то за мен е чиста случайност, защото по принцип дадена ситуация в настоящето се обработва в определена част от мозъка. Ако настояща случка неволно попадне в частта на мозъка, обработваща спомените, ние го изживяваме като нещо,което вече се е случило.
П.С. Браво за медитацията, но не си внушавай разни неща.
Дано да съм ти била полезна(ако не - просто игнорирай мнението ми)
0
0