Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Каза ми, че ме харесва и сега страни

Каза ми, че ме харесва и сега страни

Каза ми, че ме харесва и сега страни
Малко е тъпо да пиша за това, но искам да чуя и друго мнение. Имам един колега, страшно съм хлътнала по него. От години се бройкаме.

Но преди около седмица се престраших да му напиша как се чувствам в негово присъствие и че не ми е безразличен. От негова страна нищо, абсолютно нищо.

Видяхме се в работата, едвам го погледнах в очите, но на края на работния ден пак му писах, ако може да намери време да поговорим.

Още същата вечер това се случи. Обади се да се видим и аз се съгласих. Той се качи в колата ми. Естествено, му бе неудобно и разговора започна малко тъпо.

После стигнахме до консенсус, че отдавна ме харесвал и все още ме харесва. Погали ме по бузата, по косата, после ме целуваше със страст и до там.

Разделихме се, аз се прибрах щастлива от развитието на събитията, но после като се видяхме, той не бе същия. Подминаваше, само здравей, здрасти и нищо повече.

На това ли казват харесване, не знам, ако някой може да ми даде съвет, моля да го направи.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Нелка
Нелка
13.07.2010 10:43
Моята история е същата, само дето аз съм още в училище. Момчето е в съседният клас и аз като теб му признах за чувствата си. Той каза, че е съгласен, и ме покани на реша, но се разминахме и от тогава като вас само здравей и здрасти. А иначе не ми се иска да се отказвам от него.
0
0
mariaslavova
mariaslavova
26.06.2010 08:30
Не искам да те разочаровам, но съм била в подобна ситуация неведнъж. Причината винаги е била една и съща - тези мъже не могат да бъдат с една жена или страдат от някакъв комплекс, ужасно е наистина, но такава връзка никога не съм довеждала до успешен край. Колкото по-късно, толкова по-гадно ми е било, така че според мен просто го зарежи.
0
0
Вили
Вили
06.06.2010 12:40
Описала си ситуацията, но не си писала дали сте обвързани ти или той и дали това не е пречка да се държи така. Плюс това не забравяй, че работите заедно и вашите лични отношения не трябва да пречат на работата ви. А и винаги можете да се видите и да поговорите, ако неговото държание не ти харесва. Но според мен, нещо го спира. Иначе няма логика да се държи студено и колкото по-бързо разбереш какво е, толкова по-добре за теб. Успех.
0
0