Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Сенчести хора или демони?

Сенчести хора или демони?

Сенчести хора или демони?
Здравейте искам да споделя една история която няма как да обясня на всеки човек. Виждам и усещам странни неща докосвания, драскания натиск върху тялото ми, тежест върху гърдите и корема ми.

Не е сън, а реално случващо се докато съм будна след като си легна и заспя се пробуждам от нещо когато отварям очи на виждам черна сянка като така наречените хора сенки, но има и още две неща като духове като тези по филмите в бяло с дълги черни коси черни очи и отворени усти издават странни звуци. По лошото е, че това нещо може да причинява наранявания по тялото което значи, че може дори да убие или потроши човешкото тяло без усилие.

Искам съвет това нещо пребягва в стаята ми, а белите са с него има едно в бяло като чели е покрито с чаршаф. Не мога да споделя с всеки понеже от страни чуто звучи като лудост, но аз знам, че това нещо което е лудост и измислица за някои ме наранява.

Моля за съвет виждам тези същества с причина и те не са искат да им бъдат приятел дали ще ме нападнат при първа възможност да когато ги видя напълно. Ако има подобни истории а хора които са виждали нещо подобно или са изживели подобни необясними неща моля за съвет или помощ.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Потребител#323646
Това са си, точно демони.
5
0
Пътешественик
Кажи какъв е проблема. Ще се опитам да помогна!
4
3
Admin
Admin
14.09.2022 14:03
въобразяваш си
1
5