Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Не знам какво се случи...

Не знам какво се случи...

Не знам какво се случи...
Здравейте! Някой от вас ще помислят, че съм луда,но от много време имам чувството, че нещо ме преследва. От доста време вкъщи сами се местят тигани и тенджери.

Веднъж си легнах да спя. Към 2-3 часа се събудих. Не знам дали наистина съм се събудила, но имах чувството, че съм будна. Не знам защо, но ми хрумна да погледна отражението си в телевизора.

Гледах го, гледах го и изведнъж то стана от леглото, а аз не можех да мръдна. В един момент си мръднах главата, а то беше изчезнало.

Ако някой може да ми обясни какво е тава ще съм му много благодарна!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
~Wiktoriaa
~Wiktoriaa
18.11.2011 10:19
Ами ,за второто ,което си писала- Terran e прав,че е сънна парализа,но за първото,с движенето на предмети имам 2 теории:
1. Гледаш мноого филми (не ти се подигравам) ,аз през един период постоянно гледах хоръри и ми се привиждаха сенки в коридора :D като спрях да гледам поотмина ,сега нищо ;)
Така че е възможно да е това :) (аз ти стискам палци да е това)
2. Ясно е,че имате пералня/печка ,някакви др. ел. уреди там ,където са падали тигани и т.н...ами според мен ДОРИ и да не са били на тези ел.уреди тиганите,пак е възможно да достигат до тиганите някакви вибрации,ВЪЗМОЖНО Е ... А може и съседите над вас да пускат климатик или друго ел. .. така че може да много да е свързана техниката...

а,оказа се че имам 3 теории ;) И ето и
3. Имате полтъргайст,ако не е другото от изброените... в такъв случай трябва много да се пазиш ,не викай поп или такива глупости,още повече ще го ядосаш ,има полтъргайсти,които просто обичат да дразнят и много трудно можеш да се отървеш от тях.Другите са зли и то не че си им направил/а нещо,просто са зли... И много трябва да се пазиш ... за съжаление не мога да ти кажа нищо за предпазване или гонене на полтъргайст ,порови се из нета или из предишните истории ,като твоята ,в този сайт ,тъй като преди бях чела за билки и т.н ,но аз лично нищо не помня,тъй като не съм си правила труда да ги запомня.
Надявам се да съм помогнала :)
0
0
marzipanda
marzipanda
17.11.2011 19:28
Много ви благодаря за бързия отговор. Не мисля, че някой от семейството ми ги движи. Веднъж когато цялото ми семейство, аз, включително и котката бяхме в една стая,аз чух звук - нещо средно между трошене на чиния и падане на тиган. Когато майка ми отиде да провери дали нещо не е строшено нямаше нещо, все едно нещо не се е случило. Много благодаря на Terran и alex_7727.
0
0
alex_7727
alex_7727
17.11.2011 15:08
Спокойно, и мен ме преследва нещо. Постоянно усещам присъствие, чувам стъпки и скърцания. Обаче вече свикнах и не му обръщам много много внимание. Съветвам те и ти да направиш това. Дано и при теб да помогне. Успех!
0
0
Terran
Terran
17.11.2011 13:21
Сънна парализа/нереално събуждане (Sleep Paralysis/False Awakening)

Множество хора по целия свят са изпитвали състояние на събуденост, но с парализирано тяло, и дори усещане на чуждо присъствие. Някои хора усещат как с тях се съвокуплява друго създание, други хора - присъствие на много наблюдаващи ги създания в стаята им. В предмодерни времена, тези феномени са се тълкували като явяване на сескуални демони "сукуба" и "сукубус", а в модерни времена, от хора склонни да вярват в такива неща - присъствие на извънземни, създания от други измерения, чужди астрални тела и т.н. Сънната парализа е естествено състояние на тялото по време на сън. Нейната функция е да не позволява тялото да се движи по време на сън (за да не се движи тялото заедно с поведението в съня – да се рита и да се маха с ръце, ходене по време на сън, и др.). Понякога хората стават съзнателни докато тялото им е още в сънна парализа. Обикновено това преживяване се нарича фалшиво събуждане, защото изглежда сякаш че са се събудили, но тялото остава „спящо“ за определен кратък период от време. Тези преживявания обикновено са доста плашещи за хора, които не знаят какво се случва. Обикновено те обезумяло се опитват да помръднат или „да се събудят“, но изглежда, че нищо не помага. Понякога се получава, като че ли са се събудили, но след няколко минути разбират, че все още спят и сънуват и се опитват „да се събудят“ отново. Възможно е този цикъл на фалшиви събуждания да се повтори няколко пъти. В това състояние страховете са явни (за реалността в това състояние), често хората съобщават, че са видели същества или старици които се опитват да ги атакуват (по някакъв начин ги плашат). Дължи се на това, че страхът обзема съзнанието на индивида и той е създател на собствените си страхове. Когато човек знае какво се случва, може да управлява емоциите си и да има по позитивни преживявания.

Източник: Уикипедия
0
0
Terran
Terran
17.11.2011 13:15
Да. На 1/3 от вас ви се местят предметите. Май този сайт ви е побъркал. Убедена ли си, че някой друг не ги е преместил, или че не помниш къде точно си ги оставила ? А колкото до отражението, било е плод на въображението ти. Не си била съвсем будна. Затова не си могла и да мръднеш. Нарича се "сънна парализа". Чел съм за това. Спри да си мислиш за духове. Повярвай, че си го създаваш сама и това чувство ще отмине.
0
0