Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Още не знам какво се случи

Още не знам какво се случи

Още не знам какво се случи
Здравейте, аз по принцип не вярвам в свръхестественото, но наскоро ми се случи нещо ужасяващо странно! С едни приятели се разхождахме из една гора, близо до Търново. Бяхме тръгнали на излет сами, но все пак не сме деца, а всички бяхме на 17 (приятелите ми ми бяха съученици). Намерихме една много красива полянка, а близо до нея имаще едно поточе. Решихме да иследваме мястото, затова прескочихме там където беше най-тясно. До преди не бяхме видяли пътеката на която се намирахме, последвахме я, беше ни интересно.

На края й имаше една ниска постойка, прилична на обор. Беще доста паянтова, но се хванахме на бас, че който успее да премине една от гредите на тавана, ще получи по пет лева от другите. Залогът беше голям и за това се пробвах. Изкатерих се по една дървена стълба и стъпих на прогнилата греда. След няколко крачки под крака си усетих някаква бъбуна, сякаш някой бе вързал важе. Погледнах надолу и за миг видях някаква фигура да се полюлява под мен, беше обесен човек.

Примигнах невярващо и образът изчезна. Някаква невидима сила надяна въже около врата ми и ме бутна от гредата. Помислих си, че това е края, но докато падах, усетих как въжето за миг ме притисна, а после сякаш се скъса и изчезна. Не пострадах, защото под мен имаше купчина прогнило сено, но веданга щом разказах на притеснените си приятели, какво се бе случило, те предложиха веднага да тръгваме и да забравим за пикника. Искам само да знаете, че не сме пили или употребявали наркотици.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
емилия илиева
Медиумите често имат такива видения,когато са на места,наситени със силна емоционална енергия,където са се случили драматични събития.Те виждат и усещат физически това,което са преживели жертвите.Доказаните медиуми са използвани от полицията за разрешаване на заплетени случаи.Възможно е и при теб да се отключи такава дарба.Но друг път не рискувай здравето си за пет лева,нали сам казваш,че не сте деца!
5
1
Бай_Кольо
Бай_Кольо
16.07.2015 18:39
Да така е.
0
0
maria
maria
15.07.2015 11:44
Историята ти,е тъпа!
3
11
Бай_Кольо
Бай_Кольо
15.07.2015 14:29
Ми то и ти си тъпа ама ко да са прай.
7
5