Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Какво ми се случи

Какво ми се случи

Какво ми се случи
Преди време сънувах доста странен сън. Спях си във обичайната поза (по корем) и сънувах, че до мен имаше един лаптоп, а аз си лежа на леглото. Изведнъж от някъде се появява един човек и ме моли да използва зарядното на лаптопа ( Не ми се смейте, така беше )

Аз доста очуден му отказах, след което той настоя още повече. След 2-рия отказ лицето на човека се промени към доста страшно. С големи черни очи и ярко бели зъби.

Започнах да чувам как много гласове "говорят" в главата ми, все едно се карат. В същото време усетих допир точно в средата на гръбначния ми стълб. От допира цялото ми тяло изтръпна, отворих си очите и осъзнах, че не мога да мърдам.

Прочетох тук в сайта за хората, които са виждали сенки до леглата си и са почувствали натиск като мен. Само, че аз бях обърнат към стената и не видях нищо. Цялото усещане продължи около 30 секунди.

Веднага след това всичко изведнъж изчезна и се събудих чак на сутринта със странно чувство, точно където ме бяха "докоснали" докато спя.

Ако някой знае какво ми се е случило, моля да ми каже, че съм доста озадачен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
macity32
macity32
08.09.2012 01:17
И аз имах един такъв сън обаче в него така ме докосна една вещица на същото място и аз изтръпнах цялата . . много беше странно .. : ((
0
0
POWER
POWER
01.09.2011 22:41
Чел съм за сънната парализа, и след като се събудих беше едно от 1-вите неща, за които се сетих, но все пак реших да попитам. Не се паникьосах толкова колкото се учудих какво стана. :D
0
0
Nancy
Nancy
01.09.2011 21:07
Част от беглите описания на POWER ме навява на мисълта за 'Сънна парализа'. Усещанията много наподобяват гореспоменатата 'диагноза'. За повече информация относно точното естество на даденото състояние, интернет е чуден събеседник.
Инак подобни преживявания съм имала и аз. Ако се преповтарят в продължение на дълъг период от време се свиква и паниката намалява.
0
0
inranxan
inranxan
30.08.2011 09:46
Аз съм имал такъв случай само, че на будно, нещо ме хвана за гърба и не ми даваше да помръдна. Три пъти ми се случи през 1 година. Двата пъти много се уплаших, третия ми беше само любопитно и повече не се появи демона, дето се храни със страха ти.
0
0