Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не знам какво значи това....

Не знам какво значи това....

Не знам какво значи това....
Така, може да съм сънувала това миналата година, но все още се чудя, какво ще значи.

Сънят ми беше такъв:
Аз/на 15 г./ и брат ми/на 8 г./ сме кухнята, в нашия апартамент и си говорим. Мисля, че дори и се смеехме по едно време. Изведнъж някакво ниско същество се появи до брат ми и го хвана за рамото и го задърпа.

Аз бутнах това същество и отидохме в спалнята, където се затворихме и скрих брат ми в гардероба. Тъкмо когато затварях врата на гардероба онова същество се появи в стаята, а брат ми се появи до него. Съществото ми каза, че аз съм изпълнила всичко, което се е искало от мен и сега трябва да го отведе.

Всичко това се случваше по три пъти, като на третия път, накрая вместо да оставя това същество да отведе брат ми, го убивах.

И всичко това в продължение на 3-4 дена. Винаги след като приключеше този сън се събуждах цялата изпотена и със сълзи. Все още немога да си обясня, какво ще рече това.

На добре ли е, на зле ли е. Ще съм много благодарна, ако някой ми каже какво значи всичко това. :]
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Nezabravka
Nezabravka
21.10.2016 23:10
Убиването на лошо същество е справяне с проблем или с лош човек. Ти ще успееш да се справиш наяве с голяма пречка и ще победиш недоброжелателите си.
0
0
Ivetoo
Ivetoo
08.04.2012 22:11
Мисля,че сънят ти иска да ти каже, че подтискаш брат си по някакъв начин с държанието си. Понякога образите които сануваме ,а реално не познаваме или не виждаме олицетворяват нас самите. Може би по някакъв начин го подтискаш, искайки да му помогнеш, но не се получава. Трябва да оставиш брат ти да мисли сам, а не да ръководиш ти парада все :) поне това е моето мнение надявам се да съм помогнала :)
1
0