Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Не знам какво става, не знам какво се случва!

Не знам какво става, не знам какво се случва!

Не знам какво става, не знам какво се случва!
Здравейте, Здравейте!
Всичко започна преди около 2 години. Аз съм 12 годишно момче от квартал Дружба 2 в София (ако има значение). Но сега нека към историята:

Един ден бях на гости у един приятел, за да си пишеме домашните. Той ми каза, че ще се качи до горният етаж на апартамента, за да си вземе нещо. Аз го чаках известно време, докато изведнъж не извика. Аз веднага се озовах горе и се чудех какво става.

Попитах го какво се е случило след като се свести, а той ми отговори, че се е ударил. И така ставаше около 2-3-4 пъти(почва да го боли главата и той започва да вика от болка).

Най-накрая чак когато дойде време да си тръгвам от тях го попитах защо прави такива неща и , защо вика, а той ми отговори по много неочакван начин:
"Когато бях на 6 години след като се прибирах от тренировки по карате отидох вкъщи в стаята си, легнах на леглото си изведнъж ме заболя главата както сега преди малко.

От тогава нататък всеки път, когато ме заболи главата аз получавам видения на някакъв гущер с роба! "- след като чух това ми стана ясно какво се случва.

След известно време разбрах, че и други мои приятели знаят за това. Поговорихме си. Оказа се, че първо е разбрала за това една моя съученичка. Всъщност даже един път това нещо се появи и го последвахме до гората близо до Дружба 2.

След време отидохме на гости с един приятел у тях и седнахме на земята. Казахме си да се отпуснем и да мислим. Затворихме си очите и се отпуснахме. След известно време се осъзнахме и нарисувахме това , което сме видели докато бяхме със затворени очи. Рисунките ни съвпадаха. Някакъв черен образ без лице с роба, в едната си ръка държеше лопата, а в другата не съм сигурен точно какво беше. Също така на рисунките ни и съвпадаха и нещо като торнадо.

Та това беше от мен, на някои от вас може това да ви прозвочи като измислена история , но в същност не е! Истинско е! Молбата ми към вас е , ако някои от вас знаят какво е това нещо да ми обяснят какво е това? Може би иска да ни защити от нещо друго много, много зло или пък незнам?

Ако стане още нещо, което е по-интересно ще ви осведомя.
И сега, Доо скоро!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
53
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Маги
Маги
28.04.2014 23:14
Страннноооо...много страннннноооооо.
0
0
Светла
Светла
26.04.2014 17:37
Това е нечиста сила, само ангелите и Бог могат да ви защитят от всяко зло, а описаният образ далеч не прилича на такъв...И няма логика да иска това да ви защитава, а същевременно момчето да страда от главоболие...
6
0
Котенцето
Котенцето
26.04.2014 10:59
Може да е призрак или извънземно.Наистина е странно.
4
0
жокерчето
жокерчето
19.07.2014 19:51
не
0
0
Валентина
Валентина
26.04.2014 21:48
Абе...само аз ли виждам малки животинки из целия сайт?
20
2