Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не знам какво се случва с тези сънища

Не знам какво се случва с тези сънища

Не знам какво се случва с тези сънища
Здравейте! Имам нужда от помощ, вече не знам какво да правя. . .

Всичко започна миналата година, преди рождения ми ден имах сън как гарван е разперил криле и се е втренчил в мен. . . След това съм сънувала още няколко съня с гарвани, но по-странното е че започнах и да ги виждам. . . Както отивам до магазина два-три гарвана са кацнали на близкото дърво, първо мислех че е нормално, но това продължава и ги виждам където и да отида, на път за училище, навън с приятелки, дори когато бях в друг град на почивка с родителите си.

А има и още- веднъж сънувах как в класа ни идва ново момче което беше облечено изцяло в черно, с изключение на бялата му тениска, с кафява коса и очи в същия цвят, и двете с една моя приятелка го харесвахме и се скарахме заради него, но нататък не помня. Важното е че след няколко дена същото това момче го видях пред блока ми с други две.

Сънувала съм и сън в който виждам през един прозорец ръка подаваща се от земята, започнах да викам някой да му помогне, но човека до мен само ме гледаше и така и не отговори, след това се озовах в двора на едно училище когато изведнъж небето посивя, а от него се появи една каменна ръка покрита с растителност която сочеше към мен и изрече нещо като- Тя е още млада да го последва в пръстта( не си спомням точните думи, но беше нещо подобно). Също и когато сънувах как съм вкъщи и поглеждам коридора, а в него имаше двама-трима човека облечени изцяло в бяло и с бели крила на гърбовете си, а срещу тях също толкова на брои демони, с черни криле и червени очи и единия от демоните се обърна към и ме погледна. . .

Случвало ми се е и да виждам сенки вкъщи, например както се събиждам и виждам сянката на момиче което ходеше към гардероба ми и щом го видях тя избледня и изчезна, мислех че ми се е привидяло, но после се случи още веднъж, само че този път бяха две сенки. . .

И като за край ще ви разкажа един от скорошните ми сънища, знам че това което писах до сега ви се струва странно и налудничаво, и си мислите че съм поредното момиченце което се опитва да направи живота си по-интересен и да привлече внимание, но повярвайте ми- не съм. Знам че човек не трябва да се забърква с такива неща и да лъже за тях, защото след това има последици. . .

Така, бях вкъщи, погледнах през прозореца и видях някаква странна фигурна, на човек с черна роба и черна маска на лицето, който ръкомахаше с ръце и гледаше към мен. Аз се изплаших и реших да напиша съобщение на една приятелка да я питам какво да правя, но тя ми отговри че не я интересувало и така приключихме разговора си, а аз отново погледнах през прозореца и тези фигури вече бяха три, чувствах се слаба и ми беше лошо, паднах на земята и едвам станах за да отида в кухнята и да се оплача на майка ми че не съм добре, но тя нищо не направи. . . Върнах се обратно когато някой, не съм сигурна кой, каза нещо от сорта на- Ти трябва да умреш. И не след дълго се събудих, а после и едвам заспах от страх, едва ли звучи толкова страшно, но чувството докато го сънувах беше ужасно. . .

Ами това е като цяло, имам още странни сънища и случки, подобни на тези, е повече сънища отколкото случки, но предпочетох да напиша само тях. Не съм споделяла това на почти никой друг, нито на родителите си и не мисля че ако им кажа те ще направят нещо. . . Затова пиша тук, не знам какво да правя и за това искам да попитам вас. Не, не съм луда и моля ви ако мислите това за пълна измислица и безумие, просто подминете тази история. Съжалявам ако има правописни грешки.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Потребител#185606
Ще почине близък.
0
1
Eli
Eli
10.02.2017 23:44
Защо не опиташ да повярваш в истинския бог, Христос (истинския, понеже ще има и фалшив, който се преставя за него) и да помолиш него за закрила и подкрепа. И да видиш тогава какво ще се случи с тия глупости, които ти се привиждат. Той все пак е всесилен.
Ако се занимаваш с шарлатани, магьосници и пр. проблема може или да се задълбочи или да си остане същия.
0
0
maria
maria
06.02.2017 00:02
До : dk Видя ли набарах проблема случват ти се тези случки защото сте викали.
Ясновидци не познавам, как да го тестваш ами накарай го да ти познае неща дето няма как да знае и ако познава разкажи му за проблема и дано те отърве. И следващия път не си правете шеги с отвъдния свят...има отворен портал и всякакви гадости ще влизат в нашия свят. Идете на същото място извикайте духа и го прогонете и затворете портала и може би проблема ще ти се реши.
И моля кажи след това какво е станало.
1
12
Idk
Idk
10.02.2017 19:52
Наистина ти благодаря! Ще се опитам да обедя приятелите ми да го повторим за да изгоним духа, но ще ми отнеме време, щом успея веднага ще пиша тук.
0
0
maria
maria
02.02.2017 18:52
Гарваните винаги съм ги свързвала със смъртта случайно да си викала някой? Нещо да си правила опити да се свържеш с някой? Иначе секинките дето виждаш са демони и аз съм виждала такива и не е много приятно. Според мене иди на ясновидец но истински да е но първо го тествай дали познава защото е вече пълно със шарлатани иначе интересна история..
3
15
Idk
Idk
05.02.2017 20:34
И веднъж с класа ми през едно междучасие викахме чарли, но така и нищо не стана, а и това се случи след като започнаха тези сънища и случките
5
15
Idk
Idk
05.02.2017 20:32
Благодаря за съвета! а случайно да знаеш някой добър ясновидец и как да позная дали някой не е шарлатанин?
4
15
maria
maria
02.02.2017 18:50
Или ти е направена магия или някой демон се занимава с тебе!

( Надявам се да си измисляш,искам да си измисляш!)
2
8
Пламена M.
Пламена M.
02.02.2017 17:27
Паднал ангел?
0
12