Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Не знам какво се случи...

Не знам какво се случи...

редакция:
Не знам какво се случи...
Здравейте! Някой от вас ще помислят, че съм луда,но от много време имам чувството, че нещо ме преследва. От доста време вкъщи сами се местят тигани и тенджери.

Веднъж си легнах да спя. Към 2-3 часа се събудих. Не знам дали наистина съм се събудила, но имах чувството, че съм будна. Не знам защо, но ми хрумна да погледна отражението си в телевизора.

Гледах го, гледах го и изведнъж то стана от леглото, а аз не можех да мръдна. В един момент си мръднах главата, а то беше изчезнало.

Ако някой може да ми обясни какво е тава ще съм му много благодарна!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
jozefin
jozefin
Здравей!Прочето историята ти и моя съвет е каквото и да виждаш ,и чуваш не обръщай внимание,поне при мен помогна , защото каквото и да е това нещо според мен иска да привлече вниманието ти и да общуваш с него ,което по мое мнение не трябва да правиш.Знам ,че е трудно в началото ,но после колкото и невероятно да звучи се свиква.
11.05.2012 22:52
боби
боби
Здравей,
видях днес тук някъде някаква "магия за прогонване на духове" отиди с плъха отгоре при менюто и после духове там се поразтърси.Неси спомням кое беше точно.Или напиши в бай гугъл прогонване на духове.А това за телевизора може да е било халюционация(незнам дали така се пише...)На мен не ми се е случвало, но ако си санувала нещо и съответно може да ти се е привидяло нещо...естман47 найстина бая често те виждам И ТИ ПОЖЕЛАВАМ И НА ТЕБ ДА ТИ СЕ СЛУЧАТ ТЕЗИ НЕЩА, ЗАЩОТО Е МНОГО ЛЕСНО САМО ДА СЕ ПОДИГРАВАШ....НАЛИ????
11.05.2012 18:28
neli
neli
това е полтаргайс.
11.05.2012 14:32
Алекс
Алекс
Не разбирам защо когато някой сподели история, на която на много от вас не им се вярва и всички почват да говорят, че автора е за лудница, или да си пие хапчетата или че лъже и т.н.Защо поне веднъж не се поставите на мястото на автора и не се запитате какво изпитва и иска той.Той/тя иска съвет, а не да му казват, че е побъркан или да го обиждат.Аз когато не вярвам, което се случва много рядко, просто не пиша коментар или ако напиша, то 100% не е обида или безполезен коментар.
03.01.2012 18:10
1
Runaway.
Runaway.
Може да не е дух .. Може да е някаква енергия, създадена /неволно/ от съзнанието на някой от живеещите в апартамента .. Аз бях така, докато живеех в предишния апартамент и не може да е сто процента сигурно, че като чуваш разни предмети да се местят, стъпки, гласове и прочие, непременно е някакъв вид дух. Зависи от много неща.
23.12.2011 18:39
13
13
Eastman47 не пишеш за пръв път глупости спри се!!! Като не разбираш не коментирай!!! Това с местенето на прибори във вас е работа на някой дух.Обичат да го правят.Има няколко варянта 1 не обръщай внимание 2 ходи при някой да ти направи щит 3 викни екзорсист-те се справят добре с духовете!!! (:
04.12.2011 15:31
Iliqn
Iliqn
Да ти си за лудницата...
03.12.2011 00:23
marzipanda
marzipanda
Виктория,благодаря ти.....Обичах такива филми,но беше отдавна....Много благодаря,ще се поровя да видим какво щ каже чичко гугъл
18.11.2011 19:33