Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах много плашещ сън

Сънувах много плашещ сън

Сънувах много плашещ сън
Тази нощ сънувах много плащеш за мен лично сън. Всичко започна така: Аз влязох в една кола и трябваше да потегля, но още от самото начало знаех, че ще стане нещо лошо. Карах уж по софийските улици, но те ми изглеждаха абсолютно непознато, сякаш съм в напълно непознат град. В един момент си пуснах музиката, за да се разсея от напрежението, но от радиото вместо да започне музика, звучаха разни гласове, които ми се карат и малко след това катастрофирах. И по този начин убих един човек.

Реших да избягам, за да се скрия. Моето скривалище се оказа футболен терен, на който моя приятел играеше мач с отбора си. Реших, че там има прекалено много хора и заради това взех решението да се разходя и да намеря друго място, започнах да се разхождам и видях една леко занемарена къща, а оттам излезе едно момиче от моето училище. В реалния живот дори не се познаваме с нея и знам много малко за нея, но наскоро почина приятеля ѝ и оттогава не спирам да сънувам неща свързани с нея. За по-лесно ще я наричам Момиче 1. Та това момиче 1 в съня ми излезе от къщата и аз я чух как казва, че иска да се самоубие. Разбира се се притесних и се върнах на футболния терен, за да търся приятеля ми за помощ. Мачът обаче беше свършил и аз се оказах в съблекалните им. Там го намерих и му обясних всичко, което става, но той просто ми каза да отида при неговия съотборник. Но за мое голямо учудване, съотборника му вместо той се оказа, че е тя. Момичето ме изслуша и се зае със задачата да ми помогне да спрем момичето 1 да се самоубие.

Върнахме при къщата и се оказа, че пред самата къща има гробище и момиче 1 беше седнала на един стол и се приготвяше да се самоубие, но ние някак я убедихме да не го прави и аз ѝ обещах, че ще намеря начин тя да говори с починалия си приятел. Така оставих двете момичета, които изглеждаха сякаш са приятелки от цяла вечност и аз отново се върнах в съблекалнята. Там аз и моя приятел тръгнахме на някъде и изведнъж се озовахме в едно помощение, което се оказа, че се складират вещи на скоро починали хора.

Първото, което намерих беше тениската на човека, когото убих в катастрофата. Но щом видях тениската забравих, защо въобще съм дошла и не спирах да се лутам из помещението докато накрая намерих някаква окървавена тениска на приятеля на Момимче 1. Но тъкмо излизах от помещението и майка ми ми звънна във вайбър, за да ми покаже как от устата на кучето ми тече кръв и да ми каже, че то умира и аз нищо не мога да направя. . .

не занм как да тълкувам този сън, някой би ли ми помогнал
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Veliko Mitev
Veliko Mitev
02.04.2018 18:11
Мисля си, че този сън се дължи на твои дълбоки страхове, свързани с шофирането. Или пък на сцени, които си прочела/видяла в новините или някой филм.
8
6