Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах много страшен сън

Сънувах много страшен сън

Сънувах много страшен сън
Сънувах че с приятеля ми отиваме на разходка късно вечер в някакъв парк там аз се опитвам да открадна пари от на едно детенце чантичката тя идва и ме пита дали и пипам чантата аз и отговарям с не и в този момент идва приятелят ми и ми казва да тръгвам бързо защото стат приятел на брат ми иска да го бие и приятелят ми бърза да се застъпи за брат ми и тръгваме в този момент изниква някакво момче и казва аз познавам брат ти ще помогна и тръгваме да тичаме и момчето казва вие си отивайте аз ще помогна на брат ти и ние тръгнахме отидохме да си хванем рейса и да се приберем но странното беше че трябаше да минем през някаква сграда за да излезем до спирката вътре във сградата имаше един луд който преди два дни бях видяла на живо и че беше заговорил в съня ми този луд е ме хвана под ръка и почна да ме нарича с някакво женско име което не помня и моят приятел го дръпна от мен и той си тръгна.

отидохме на спирката след това и там докато идваше рейса зад него имаше една или две линейки след като рейса отвори върти във средната връта имаше кръв а на задната врата имаше малко детенце мочиченце което седеше в нещо като легенче с полвин тяло и цялото в кръв крачетата му ги нямаше и ние с приятеля ми се стресирахме и тръгнахме пеша. след това се събудих. . Странното е че преди 3 дни бях загубила детенцето си в спонтанен аборт дали този сън имам някаква връзка. . . ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
29.04.2018 07:50
Без никакве знаци е и някои думи са сгрешени,като например"врата",но съня доколкото го разбрах е много странен
1
0
Пламена M.
Пламена M.
29.03.2018 17:18
Това е ужасно. Защо не използвате препинателни знаци. Нищичко не се разбира от историята ви. По принцип подобни сънища вещаят тежко заболяване и ви предупреждават да се пазите.
2
6