Плашещ сън

Плашещ сън
Помогнете ми да разтълкувам съня си. Беше много странно...

Аз бях с майка ми и с приятеля и в Египет, в нещо като огромна зала. Бяхме туристи и бяхме там на почивка. Та тази зала беше пълна с вода, нещо като езеро, но в сграда.

В един момент забелязахме във водата малка рибка, след това видяхме по - голяма, в един момент видяхме огромна риба на дъното да се движи. Нещо като мутирала риба, праисторическа.

Аз и майка ми отидохме в съседната зала. Там намерихме интересни неща от археологията, видяхме гигантски рак. Разбрахме, че сме видели неща, които малко хора са и че не трябва да сме там.

Аз отидох в другата зала, в този момент се чуха писъци на хора. Погледнах и видях, че всички са удавени от нещо като вълна, в залата с рибите. Виках майка си и я чувах, докато не дойде втора вълна.

Продължавах да я викам, но тя вече не отговаряше. Виждах само една наистина огромна риба, която вълната беше вкарала в сградата-огромна, оранжева, мъчеше се да изплюе нещо и изплю малко по малка риба, същата като нея.

Всички се бяха удавили, дойде войска. Казаха, че е било грешка да видим това, взеха филм, който се снимаше там и един от тях разстреля всички. Направих се на умряла, а след като си заминаха, избягах с още едно момиче...

( Помогнете ми да го разтълкувам. За мен този сън е плашещ. Много често сънувам такива странни неща. Не знам на какво се дължи.

Ако някой може да ми помогне - ще бъда много благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати