Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах много реален сън

Сънувах много реален сън

Сънувах много реален сън
За първи път сънувам толкова реален сън. Сънувах моята баба, която е починала отдавна.

В съня ми си отвори очите пред мен. Вцепених се и започнах да треперя.

Събудих се и не можах да заспя повече. Сънувала съм и друг път, но този сън ме разби.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
VIOLETA_LZ
VIOLETA_LZ
31.12.2010 11:20
Не се притеснявай. Когато прабаба ми почина, аз лежах на леглото си. Когато погледнах една кукла, тя сама си затвори очите, сякаш и тя почина. Много се изплаших. Аз понякога виждам странни силуети около мен, чувам странни звуци.
0
0
Ivelina
Ivelina
26.12.2010 14:44
Мило момиче, аз сънувам постоянно дядо си, който е починал отдавна. Говоря с него на сън и всичко, което той ми казва се сбъдва. Дядо ми се явява на сън само когато имам нужда от съвет или съм в опасност. Приживе бяхме с дядо ми много близки. Той почина преди 11 години. Иначе сънувам какво ли не друго, но едва ли някой ще ми повярва, че говоря на сън с починалият си дядо. Отначало се изплаших много. Първата ни среща започна точно така като твоята - дядо си отвори само очите и ме погледна. След това прочетох доста литература и разбрах, че така мъртвите искат да установят контакт с нас живите и да ни предпазват. Когато паля свещ в църквата за дядо ми, става нещо странно - свещта първо се запалва, после изгасва и така няколко пъти, докато пак се запали от самосебе си. Прочетох в морзовата азбука и разбрах, че дядо ми праща сигнали чрез морзовата азбука. Отчето като видя това се прекръсти сто пъти. На всички нас ни се случват всякакви истории, но поради неверие или нещо и аз не знам какво, малцина си признават, че това са значи от отвъдното да ни предпазват да живеем по-добре. Много хора са и невежи в толкова много загадки и науката е безсилна. Аз например не разбирах какво чета от Библията и я оставих. Миналата година отново взех да чета Библията и странно, но я разбрах, всичко ми е понятно. Защо ? Отговорът е прост - защото Бог е решил да се разкрие пред мен и защото съм видяла вярата в себе си и в него. Ако съм ти помогнала, бих се радвала. Не се плаши, в книгите ще откриех отговорите, които търсиш.
0
0
bibi miro
bibi miro
24.12.2010 01:50
Принципно знам от стари хора, че мъртавци се явявят по празници. Така, че не се притеснявяй.
0
0
Daqna
Daqna
23.12.2010 22:47
Аз сънувах, че господина по английски няма да го има сутринта. На другия ден се събуждам, закъснявам с 10 мин., стигам до училището и класа ми излиза от стаята. Аз питах какво става, защо не са в клас и се оказа, че господинът наистина го нямало. Бях много уплашена тогава.
0
0