Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Усещам, че се чувства към мен като задължена

Усещам, че се чувства към мен като задължена

Усещам, че се чувства към мен като задължена
Здравейте! ! ! Искам да споделя един моментен страх или преживяване с вас. Преди време сънувах едно момиче в сънищата си. Предполагам това се касаеше от това, че навремето не и споделих моите чувства, относно, че искам нея като приятелка, като гадже, че съм влюбен в нея. Както и да е. Времето си замина и мина. Отношенията ни останаха приятелски. През това време не, че не съм показвал любовта си към нея с разни подаръци, песни и прочие. . . Тя винаги отказваше да отговори на мои въпроси съчетани с любов, изразени с горе споменатите неща.

Може би искаше индиректно да я хвана насаме някъде. Всичко да и призня, тя да ми откаже или да ме одобри, и да сме вече официални гаджета. Не знам. Честно казано нямах си представа, че нещата ще придобият такъв напредък. Преди месец някъде направих един подарък за рожденния и ден. Доста смислен такъв. Отделно си поиграх с нейно разрешение с едни нейни снимки. Тези всичките неща така ги комбинирах и накрая така направих, че всички тези неща съвпаднаха с нейния рожден ден.

Тя бе изненадана от всякъде. С моя подарък бях изразил любовта си към нея към краен предел. Вече даже и един случаен ако беше видяло за какво иди реч щеше да разбере. И тя разбра. Няма как да не разбере. Не е глупава. Поне това знам. Но пак избяга от тази тема, че искам нея, че съм готов всичко за нея и т. н. Отблъсна ме остави съдържанието на подаръка на страни и ми благодари за това, че как съм си измислил, добре е било, че ме има, взела е най-якия подарък до сега и така. Оставям аз тези нейни думи настрани.

След това. Смисъл такъв след тези събития, тя почна да се промени. Смисъл такъв, че докато и пиша, че да направим нещо и тя се съгласява. И най-страшното от което се страхувам. . . Вика ми: ти направи толкова за мене моето, което ще направя нищо не е. . . Усещам, че се чувства към мен като задължена. И след тоя момент съм шахмат. Отказах се от нея от преди много време. Подаръка и жестта бяха за рожденния ден за това, че тя да осъзнае какво е загубила и какво ще загуби още. Но нейната реакция беше надеждна. Даваше ми надежда. След тоя момент не знам как да продължа тази история. Да продължа да се боря за нея или да оставям всичко на времето и на съдбата? ? ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
25.05.2016 15:52
Тя няма абсолютно нищо към теб. Просто не иска да те загуби като приятел. Повярвай ми - права съм.
3
5
успех
успех
24.05.2016 17:57
Пращам ти това писмо с пожелание, всичко написано в него да се сбъдне. Това е Китайско учение. С пари можеш да си купиш къща, но не и дом. Можеш да си купиш легло, но не и сън. Можеш да си купиш часовник, но не и време. Можеш да си купиш книга, но не и знание. Можеш да си купиш положение, но не и уважение. Можеш да си платиш за лекар, но не и за здраве. Можеш да си купиш живот, но не и душа. Можеш да си купиш секс, но не и любов. Можеш да си купиш всичко материално, но не и духовност. Китайското учение носи късмет, защото пращането на положителна енергия чрез добрите пожелания е най-добрият начин, за да помогнеш на ближния. Началото е в Китай. Това учение вече 8 пъти е обиколило света. Но ето, че този път, то ще донесе щастие и на теб. След като получиш това писмо, ще станеш щастлив. Това не е шега! Ще ти се усмихне късметът! Препрати това писмо по интернет или по пощата на хора, които се нуждаят от щастие. Не изпращай пари, защото щастието не се купува с пари. Не пази писмото повече от 96 часа. За това време трябва да си го изпратил. През 1997г. писмото е било получено от млад човек. Той си обещал да го изпрати, но отложил това за после. Което означава, че задържал писмото повече от 96 час По-късно го препратил, както си бил обещал. И сполучил - оженил се щастливо за любимата жена и му се народили много и хубави деца. И така той продължил веригата на щастието. Не забравяй, не изпращай пари и не подписвай писмото. Изпрати само 20 копия и почакай, за да видиш какво ще ти се случи след няколко дни. Учението е било създадено от китайски монах от манастира Шао лин, където е събрана мъдростта на света. Аз ти го пращам, защото ти си длъжен да помогнеш то да обиколи земното кълбо. Изпрати 20 копия на свои близки, познати и приятели, и дори на непознати. В течение на няколко дни ти ще получиш добри новини, или ще ти се случи приятна изненада. Това е истината, даже и да не си суеверен. Това ти беше изпратено за късмет. Благодарение на някой, който иска да ти помогнe"
0
7