Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Мъжът, който усещах като баща

Мъжът, който усещах като баща

Мъжът, който усещах като баща
В началото на сънят бях дете на около 4-5 години. Мъж ме носеше на конче на раменете си, а около нас имаше много плодови дръвчета на който вече имаше узрели плодове, но не помня какви бяха. Този мъж ми каза:" Не се тревожи винаги ще бъда с теб". Усещах, че с него имаме някаква роднинска връзка, мисля, че го усещах като баща ( но той изобщо не приличаше на баща ми в реалният живот).

Във втората част на сънят аз вече бях пораснала мисля че бях на около 14-15 години. Вървях с момче което изглеждаше около 20- 24 години. Вървяхме в мълчание, но се чувствах така сякаш допреди малко сме спорили за нещо. После той седна на (не си спомням на какво беше) и се облегна назад. Тялото му беше под лек наклон. После ме погледна и ми поиска чаша вода. Погледа му беше толкова мил, тъжен, умоляващ.

Обаче аз се поколебах, защото по някаква причина усещах, че ако му дам тази чаша ще го изгубя по някакъв начин, но въпреки това измъкнах отнякъде водата и се приближих към него. Едната му ръка стоеше свита на юмрук на корема му. Аз я хванах с моята и юмрука се отпусна и пръстите му стиснаха моите и той поднесе чашата с вода към устните си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати