Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Чувствам се като болна сред тези хора

Чувствам се като болна сред тези хора

Чувствам се като болна сред тези хора
Здравейте, искам да ви споделя един проблем, който може да ви се струва смешно но, аз се чувствам зле. Живея в чужбина в един от големите градове, може би в света. Тук хората културата и манталитета на хората са различни. Хората са много по агресивни от БГ, и живота е само работата и пари. До тук, добре ама имам чувството, не знам как да се изразя, хората са много агресивни и като вървя по улуците имам чувството, че се разхождат зомбита.

Не знам може да ви се струва смешно но се чувствам като болна. Усещам много лоша енергия и понякога съм като болна. Особенно ако ядосам никой, после съм като болна и усещам негативна енергия, много негативна енергия. Искам да попитам дали някой се е чувствал така и как да се справя с това.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
фруфру
фруфру
10.06.2016 21:28
Стягай си багажа и се връщай в Б-я или отиди на друго място
8
7
Пламена M.
Пламена M.
08.06.2016 16:36
В подобни градове облъчват хората, за да контролират съзнанието им. Нормално е да са агресивни и злобни. А дори да не са облъчени, целия този стресиращ начин на живот неминуемо ги е промени. Нормално е да се чувстваш зле от толкова натрупан негативизъм. Опитай се да се освободиш от него, медитирай, прави йога или открий друг отдушник. И помни - всеки човек се е родил добър и колкото и светът да я е смачкал, тя е там, дълбоко заровена и скрита.
7
6
Ellie
Ellie
08.06.2016 16:09
Успокой се, тези хора няма как да са зомбита. Придобий самочувствие и си намери приятели, които ще те обичат. Не бъди самотна и не се изолирай от другите.
5
2