Сънувах атентат!

Сънувах атентат!
Сънувах, че пътувам със самолет много близо да земята, буквално почти по асфалта. По едно време един изтребител кръжеше около нас. В самолета всички разговаряхме, играехме с едно дете, много се забавлявахме. Споделих на един от пътниците, но не помня кой беше или дали го познавам, че изтребителя ме притеснява, а то ми отговори, че няма за какво да се тревожа. Кръжеше си наоколо и изведнъж видях носа му как идва към нас, обърнах се с гръб и тогава гръмнахме. Аз оцелях. Всички пътници, включително майка ми, бях загинали. Оказа се, че имам калкулатор, и колкото повече натисках бутоните, се връщах във времето точно преди сблъсъка. Исках да спася всички, но не ми се получи.

Направих си заслон и от време на време ходех в лагер за пострадали, но никой не ме забелязваше и се връщах при самолета. Връщах времето и взрива отново и отново се повтаряше, но така и не можах да накарам пътниците да излязат. След това говорих с майка ми, но не беше жива, а с духа й. Искаше да е погреба. Казвах й колко съм разтсроена, а тя ми казваше: Какъв по-хубав край от този за Комиците. След това се събудих. Някой може ли да ми каже нещо от това какво означава? И да отбележа, че майка ми си е жива. КНякой може би да сподели мнение какво биха означавали различните компоненти по отделно и заедно?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
05.04.2016 17:25
Много пъти съм го казвала, според мен подобни сънища само показват колко уплашени сме от всичко, което става по света. Отвсякъде ни обстрелват с информация за терористи и всякакви страхотии, нормално е да започнем да ги сънуваме. Мога да ти разтълкувам само, че когато сънуваш умрял човек, в точи случай майка си, това е предупреждение, че си заплашени от коварна болест. Щом си я видяла като дух обаче, значи ти предстои много успех и късмет с това, с което се занимаваш и ще имаш пълна подкрепа от познати и непознати за някое свое намерение или идея.
7
0