Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах експлозия

Сънувах експлозия

Сънувах експлозия
Преди 2дена сънувах кошмар и просто не мога да спра да го мисля, затова реших да го споделя и някой да ми помогне с разтълкуването. Нещата протекоха така : Бях излезнала с около 4-ма приятели (не им помня лицата) и се разхождахме. По пътя минахме покрай един хотел, през който минавам почти ежедневно, за да стигна до центъра.

И не знам защо но решихме да минем през главния вход, но на половината път към входа нещо ми просветна, сякаш знаех, че нещо лошо ще се случи и затова се спрях и се обърнах и видях някакъв бях микробус, който се засилваше към входа, където пък една черна кола беше пристигнала и някаква симпатична жена се усмихваше на човека в колата със затъмнени стъкла. Сякаш всичко се случи за секунди - микробуса се заби челно в черната кола при което явно някаква бобма е била прикрепена, не знам, но всичко избухна.

Видях самия взрив и огъня и паднах. Очаквах нещо да ми има, но с лекота се изправих, само за да видя, че всички хора в областта на хотела за мъртви и всичко е покрито с кръв. Линейката дойде мигновенно, но аз дори не помръдвах. Не бях уплашена, по-скоро отчаяна и не можех да повявам какво се случва. Но докторите така и не ме забелязаха - единствения човек от умиращите, но когото помагаха беше една жена, на който и бяха "отлетели" краката.

Фокусирах вниманието си върху един човек, които беше почти целия обгорен и кървене отвсякъде и имаше нщо като рана на врата и се тресеше, но никой не го забеляза. Стоях и го гледах как умира и когато най-накрая умря, изпаднах в шок, изках да извикам лекарите, но знаех, че няма да ме чуят - все още помагаха на момиче без крака. /. . . . след това не си спомням.

Някакви идеи?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
06.11.2015 12:06
Много гледане на филми или вътрешен страх от нещо, особено щом е свързан с място, покрай което минаваш всеки ден. Също така не трябва да се изключва възможността това да е пророчески сън и да предрича нещо, което ще се случи.
5
0