Сънувах Азазел

Сънувах Азазел
Здравейте, аз съм на 25 години, но няма да си кажа името. Преди години, бях някъде на 15-16 сънувах нещо успокоително за мен. Сънувах как съм на леглото и над мен на тавана страшно много огньове бушуваха и по средата някакво същество с човешко тяло и глава с рога.

Усещах, че някак си ме гледа арогантно и злобно. И това, което ми каза не беше много, но след 10 години близо аз не мога да спра да мисля за това. Каза ми моето име и след това- Аз съм Азазел, някой ден ще дойда за теб.

След това се събудих, няма нужда да обяснявам колко бях уплашена. Дори не бях чувала това име до тогава, гледах много ужаси и си помислих че е нещо подсъзнателно, но както казах - въобще не знаех какво е това Азазел. На другия ден след училище се събрахме с приятелки и им разказах за това, решихме да проверим в Интернет ииии това което прочетох ни шашна доста. Сънувала съм един вид дясната ръка на дявола.

Интересното е, че от 13 годишна възраст ми се случват неприятни неща и не малко пъти като сънувам нещо и то нещо лошо - и се сбъдва. На 13 най-близкият ми човек беше баба. Сънувах я седмици наред как умира и накрая се случи това. Почина в ръцете ми, бяхме само двете, беше голям шок за мен и от тогава каквото и да сънувам все е свързано с нейния апартамент и се чувствам странно, не и спокойно или добре, но странно.

И всичко в живота ми става по най-трудния начин и след хилядния път, дори и най-дребното нещо. Ако някой има някаква представа защо съм го сънувала този демон или каквото и да е. Ще се радвам да сподели
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
51
40
30
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#255142
демоните на баба иглинка
1
2
Paris
Paris
22.04.2020 17:46
Здравей, може да си индиго-човек и сигурно си. Демоните преследват индиго хора за съжаление много..
14
5