Сънувах гледачка

Сънувах гледачка
Здравейте, преди няколко дни сънувах сън, в който гледачка на карти ми каза, че мъжът, в който съм влюбена ни е предопределено да бъдем заедно, съдба, беше учудена, че имам съмнения. Напоследък ме вълнува дали той е голямата ми любов, /още сме в самото начало на отношенията ни. . . / имаме ли изобщо бъдеще заедно, комуникацията ни не върви, а и сме далеч един от друг. Някой имал ли е подобни сънища?

За втори път ми се случва през живота да сънувам гледачка, първият сън и него ще разкажа. Сънувах го преди няколко години, тогава ме тормозеше друг въпрос с работа, тогава си търсех усилено. . една вечер сънувах гледачка, попитах я дали скоро ще си намеря работа, тя ми отвърна : ''Не няма, но с бъдещия си съпруг ще за почнете собствен бизнес, но. . . ( тук спря да говори), ти не го познаваш още, нали? '', аз и отвърнах с ''да, не го познавам''.

После ми каза да се обърна с гръб към нея, да си сложа ръцете на колената, каза ми една молитва. . . , не я запомних, нещо от рода беше да я пазят, здраве, не я запомних, после си тръгнах. Този мъж е бизнесмен, а все още съм карък голям в работата колкото и да се старая все ме изместват и си губя работата заради интриги. Дали имат връзка тези сънища или се заблуждавам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
02.02.2016 13:42
Сънищата за ясновидство, гадаене и пророкуване е свързан с много и разнообразни неблагоприятни обстоятелства в работата и социалното ти положение. Може би те са индикаторът за проблемите в работата си.
3
0