Сънувах смъртта

Сънувах смъртта
Здравейте, ето и моя сън. Намирах се в Стара загора, беше слънчево и приятно време за разходки. Имаше някой с мен, но не знаех дали е мъж или жена, просто не го виждах. Пресрещна не малко момиче с коса до раменете отрязана на черта. Поиска да се запознаем.

Когато се наведох до нейното ниво, те ми се усмихна. И в този момент за част от секундата небето почерня. Хубавото й усмихнато лице се превърна в зловещо усмихнат череп. В следващия момент вече бяхме в колата на приятеля ми, който просто липсваше в целия сън. Колкото и бързо да се движехме, момичето летеше редом с колата до моята врата гледаше ме и продължаваше да се смее злокобно.

Прибрахме се вкъщи и аз се успокоих че сме на 5 етаж и няма как да се качи, защото входната врата е със секретна брава. Тъкмо седнах в хола и чух някакъв шум в стаята на брата на приятеля ми. Отидох да погледна. Смъртта, незнайно как беше отворила прозореца през мрежата, която беше скъсала колкото да й мине ръката. В стаята имаше възрастна жена, която необезпокоявана си дремеше на стола. Хванах я за ръката и я повлякох към вратата да се махаме от там.

И точно сега намери да ми звънне алармата и се събудих. Питах доста хора, но никой не може да ми го разгадае.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Зетабета
Зетабета
01.07.2014 17:30
Здравей!Сънят ти вещае да си внимателна при вземането на решения,свързани с пътуване или учение.Кола да сънуваш е предвижване напред,успех,който ще дойде след упорит труд.Момиче-удивление,проблеми,които не си очаквала,мъж- сила,коса дълга -проблемно пътуване,отрязана на черта-ще трябва да приключиш с нещо старо/учение,работа,приятели/да сложиш черта,да си наясно със себе си.Числото 5 вещае промени,пътуване,обучение,но добре да се планува до дребнавост.Стар човек в съня е мъдрост,мъдър съвет от някого,когото да послушаш.Бягаш,криеш се -опасност.Сега неприятният образ-черепа-бъди внимателна в постъпките си и в думите си,преди да направиш драстични промени в живота-помисли всички За и Против,плановете ти са трудноизпълними в момента.Всичко добро ти желая!
1
0
иле-ели
иле-ели
01.07.2014 01:15
явно обаче мислиш за повече от един човек, вместо тя казваш те... това е от психологията
0
0
иле-ели
иле-ели
01.07.2014 00:26
като го прочетох първата мисъл която ми дойде в ума е за "кристалният" череп на инките който не може да бъде наранен с нищо от нашето съвремие, сигурно заради статията която четох току що. а за твоят сън незнам, провери в съновника.
0
0
иле-ели
иле-ели
01.07.2014 01:09
при инките май бяха въженцата, но както и да е... ти и аз сме на съвсем различни теми... незнам твоята каква е.
0
0
иле-ели
иле-ели
01.07.2014 00:29
статията за пътуването във времето имам предвид...
0
0