Сънувах грабеж

Сънувах грабеж
Сънувах, че в даскало учителката ни казва, , че имаме концерт(Паралелка хореография съм) и по незнайна причина както винаги аз все незнам и така. Всички бяха облечени в носии и тем подобни, и аз изхвърчах до нас да се облеча и оставих багажа, и после стана така че, в рейса ми се появи нещо като магия, и някакъв глас ми каза "Можеше и това да го използваш, нужно ти е, то ще направи набързо нещата" реших да го използвам, и вече бях в носия, бях в училището и учителката ми даде пликовете ми, където ги изоставих в рейса.

После, седим с гаджето ми и се мотаем, и накрая си хващаме рейса за да отпътувам към съучениците ми, да участвам в концерта. . По някаква причина сме го пропуснали, и изведнъж от сирените се чува едно "Внимание, внимание, ще има терористи, ще стрелят, бягайте, ПОВТАРЯМ, ще има терористи! Ще има война, бягайте! ! ! " и аз и гаджето ми стоим и не го приемаме на сериозно, но след 2-3 минути вече се шашнах.

Изневиделица обаче, от на майната си, се озовах при един магазин от квартала ми, пак бяхме аз и гаджето ми, влязохме вътре и някакъв джихадист влезе и насочи пистолета си към него, и му казаха да не мърда, иначе ще ме убият, ограбиха ме, застреляха ме с нещо упойващо, паднах на Земята, и те направиха същото на гаджето ми, после подпалиха магазина, и следмалко дойде пожарна и ни извади всичките от там, които бяха ограбени, и дадоха пари на гаджето ми.
П. С-Принципно имам доста странни и объркани сънища )
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
14.01.2016 12:07
Нормално е да сънуваш терористи и джихадисти след всичко, което дават по телевизията. Не се притеснявай.
0
2