Сънувах смъртта

Сънувах смъртта
Здравейте, вчера вечерта сънувах много странен и страшен сън. Смъртта дойде при мен. Каза ми, че ако не се присъединя в отбора и ще убие всички мой близки. Всъщност тя не беше една. Беше цял отбор. Аз отидох при тях. Наредиха ми да убия всички хора в селото. Аз плачех и не исках да ги убивам. Беше вечер. Ние бяхме облечени в черни роби. Не след дълги дойдоха всички мой приятели. Казаха ми , че не бях такава. Беше ужасно. Дали значи нещо ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Зетабета
Зетабета
15.11.2014 23:50
Здравей!Да сънуваш смъртта означава,че би било добре да помислиш върху своите желания и своите възможности,означава прераждане,ново начало,нов период от живота,нови приятели.Стахът,който изпитваш е страх от новото и неизвестното.Всичко добро ти желая!
4
0
M. G.
M. G.
15.11.2014 15:24
сигурно значи нещо....може би е предупреждение
1
2
Жору
Жору
16.11.2014 15:57
Ей малката, много си се вкарала във филма ти! Да излизаш веднага, че въобще не ти приляга да се изявяваш в ролята на Ванга...Казвам го въз основа на всичките ти коментари!!!
3
2
Зори
Зори
14.11.2014 13:51
Не,не значи нищо.Поне не буквалното значение.Преди време си спомням за 2 пъти в които сънувах смъртта.След тези сънища при мен настъпи голяма промяна,така че предполагам,че е било предзнаменование за край и начало на нов етап в живота ми.Може би и при теб е нещо такова,но като добавим исканията им може би ще трябва да направиш жертва за да дойде новото начало или пък точно обратното,че ако жертваш нещо ще дойде лош край...Не знам ти трябва да си прецениш,може би е най-добре сама да си тълкуваш съня.Иначе можеш да ползваш съновника,за мен той повече помага от случайни хора...Както искаш.Хубав ден :)
2
0