Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Мъртвото семейство

Мъртвото семейство

Мъртвото семейство
През 1995 година една млада жена от окръг Дъглас в щата Вашингтон не успява да се свърже със своята майка и 14-годишната си сестра Аманда по телефона. Това й се сторило необичайно и тя се запътила към дома им да провери какво става.

Предната врата била заключена, затова тя заобиколила къщата, за да влезе през задната плъзгаща се врата, която винаги стояла отворена. Вътре в къщата открила телата на близките си. Едно от тях било в спалнята, а другото във всекидневната. И двете били потънали в кръв.

Тя изтичала до съседите, които се обадили за помощ. Пристигналите полицаи установили, че жертвите на гротескното двойно убийство са били сексуално осакатени по най-различни начини от някого, който е действал повече като животно, отколкото като човек.

Младата жена била говорила с майка си Рита за последен път в 22:00 часа предната вечер. Рита имала приятел, но неговото алиби бързо било потвърдено. Следователите претърсили за улики вътре и около къщата, а прегледът на телата стеснил времето на смъртта на двете жени на между 23:00 и 03:00 часа през нощта.

Часовникът на китката на Аманда бил спрял, което показвало, че борбата се е случила в около 23:35 часа. Тя била намушкана с нож и удряна по главата, а след като я изнасилил, убиецът бил заврял една бейзболна бухалка във вагината й. Освен това я бил изкормил и бил поставил обрезки от гениталиите й върху лицето й. Тя лежала на леглото на майка си.

Рита, която лежала на дивана във всекидневната, била намушкана 31 пъти и жестоко осакатена. Гърдите й били отрязани и поставени близо до Аманда. Областта на гениталиите й била изрязана и натикана в устата й, а тялото й било поставено в унизително шокираща поза. Очевидно било, че двете жертви са страдали изключително.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати