Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Имам най-хубавото семейство, а искам да го напусна!

Имам най-хубавото семейство, а искам да го напусна!

Имам най-хубавото семейство, а искам да го напусна!
Здравните, мъж на 36 г съм историята ми е следната. Имам връзка със момиче от 10г имаме две прекрасни деца! Винаги съм изпитвал страх дали ще се справя с семеиният живот още от самото начало не бях сигурен дали съм готов за деца! Винаги когато е трябвало да ги гледам съм се потискал и изпитвал нежелание да го гледам! Имало е кавги в къщи дали съм щастлив с жена ми и аз винаги съм и казвал че съм но май. . . Не съм удовлетворен от живота си а имам най-хубавото семейството но не го чувствам някак си! Вече почнаха натрапливи мисли от около 1 г доста откачени! Ходя на психолог и психиатър не искам да пия хапчета! С ДВЕ ДУМИ ИЗГУБИХ СЕБЕ СИ И СЪМ КЪМ КРАЧКА ДА НАПУСНА СЕМЕИСТВОТО СИ! ТАКА ОСЕЩАМ ЧЕ ЩЕ СЕ ОТКРИЯ НО ЩЕ БЪДЕ МНОГО ТЕЖКО ДА НАПУСНА СЕМЕИСТВОТО СИ! МОЛЯ ЗА СЪВЕТ ОТ НЯКОИ МИНАЛ ПРЕЗ ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
52
40
31
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
Ивайло
Ивайло
09.04.2016 20:14
Горе главата,напускай ги и стани алкохолик
11
4
Васето
Васето
09.04.2016 06:38
Типично,много "мъже" има като теб,все си тръгват,все неудовлетворени и все не знаят какво да правят с живота си. Просто си слабохарактерен и невероятен егоист.Тя сигурно и жена ти не е щастлива с такъв като теб,ама не е тръгнала да си ходи,щото й дреме за децата.Аз ако съм на нея,ще си тръгна първа. Не й стигат двете деца,ами и още едно на 36 г.
21
2
Славяна
Славяна
08.04.2016 21:43
Започни да търсиш Бог той ще ти помогне всеки може да си напише мнението само от неговатс гледнс точка.отидете семейно на църква.
6
3
мариана
мариана
08.04.2016 21:28
Ако не си щастлив седни и поговори с половинката си,защото да живееш така е самоунищожение.По добре е да си отидеш и да останеш в добри отношения със семейството отколкото да се мъчиш така.Когато си тръгнеш ще разбереш дали си бил прав.Но не наранявай децата посещавай ги редовно за да знаят че ги обичаш и държиш на тях
2
2
Татяна
Татяна
08.04.2016 19:12
Направо нямам думи! Изкарахте човека безотговорен, капризен и прочее...А той просто не е щастлив и удовлетворен! Значи, негово право и дълг е да търси щастието си, дори ако това означава да напусне семейството си! Никой на никого не е собственост, много моля, приказките, че бил длъжен, едва ли не, да бъде щастлив при неговите обстоятелства, са жестоки, пораженчески, еснафски и ограничени! Да отглеждаш деца в атмосфера на подтиснатост и липса на истинска радост е много по-безотговорно, отколкото да се отделиш от тях!
7
3
Т
Т
08.04.2016 17:56
Хората се борят цял живот за истинско семейство и пак не го постигат накрая,а ти не оценяваш какво имаш.Това не е концерт по желание.Знаеш ли какви са последствията от това да ги оставиш тези деца.Цял живот ще са нещастни и непълноценни и травмирани.Казвам го защото аз съм такова дете.Хвани си любовница,намери си хоби,има хапчета от които не се пристрастяваш,пий ги.Недей да си напускаш семейството,първо е грях и след това до края на живота ти нещастие и накрая оставаш сам.Тогава ще има да си пишеш и няма кой да те зачита!
6
3
Маги
Маги
07.04.2016 12:49
Стига се вглежда в себе си. Огледай се около теб. Децата са дар. Благословен си че ги имаш. Отговорът е прост. Обичай ги!
6
1
Momo
Momo
03.04.2016 10:41
Едва когато загубиш нещо, тогава го оценяваш. В момента, очевидно преминаваш през някаква депресия в живота си. Случва се на всеки, но евентуално отминава и всичко започва да си върви нормално. Не ти трябват психолози или други щуротии, прсто седни и се опитай да осъзнаеш какво имаш - ЩАСТЛИВО СЕМЕЙСТВО, това е най важното в живота. Запомни че при един развод, децата най много страдат.
8
1