Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Какво да направя, за да ме погледне с други очи

Какво да направя, за да ме погледне с други очи

Какво да направя, за да ме погледне с други очи
Здравейте ! Проблемат ми е, че съм лудо влюбена в ендо момче от повече от година. Първите дни след запознаството ни нещата бяха ок, но след товаа. . може би аз се провалих. Когато той се опита да ме целуне, аз го отблъснах, започнах да употребявам наркотици за да "му се харесам", защото и той употребяваше.

Периодично ме търсеше за пари, за помощ, понякога ме викаше да се "друсаме" заедно, друг път просто бяхме заедно в едно компания. Но той все по - често странеше от мен. След като ме използваше за свойте нужди и ме търсеше само при нужда, аз реших, че трябва да го "заболи". С моите приятелки излизахме в една компания с неговата. Сблихих се доста с приятелите му, но не и с него.

Не след дълго разбрах, че в живота му има момиче ( което на се дрогираше ). И разбира се тази мисъл ме побъркваше, тогава реших, че трябва да го забравя някак. Преспах с двама от приятелите му (симпатични момчета), останалите му приятели ме сваляха, понякога, когато бяхме на дискотека се целувах с някой от тях. Но ето, че дойде момента, в който той разбра за всичко. .

Двамата живеем един над друг. Родителите ни разбраха, че употребяваме дрога още преди 3 месеца, сеа и двамата не излизаме, не общуваме с приятелите си. , в крайна сметка нищо не правим. Той си седи в тях, аз в нас. Не си говорим, но благодарение на сестра му знам как е и какво прави. Преди тези 3 месеца, никога не бях едекватна и не разбирах, но сега умът ми е повече от ясен и разбирам колко глупави са били постъпките ми. .

Искам да приятлка с него, да му покажа, че може д ами се довери и да допусне до себе си. Но все си мисля, че ме "мрази" или поне не е с добри чувства към мен. Искам да го накарам да ме погледне с други очи. Да види и добрата ми страна, но не знам как. Мислила съм да позвъня на вратата му и да говоря снего, но нямам тази смелост. Пък и 90% съм сигурна, че няма да иска да чуе и дума от мен. .

Не знам какво да правя, но съм сигурна в едно и то е, че обичам това момче ужасно много. Но и ужасно много съм наранена и ме боли. Несподелена любов. .
Моля ви за севет. . Ако някой иска да ми пише на лично. .
( това е на кратко от драмата ми с него )
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Катерина
Катерина
14.03.2016 21:30
Аз мисля,че си потънала в дупка, от която няма измъкване. Не се обиждай, но за да започнеш да се друсаш, за да се харесаш на някого......значи си малодушна и наивна. Според мен трябва да осъзнаеш какво искаш от живота.
0
0
Потребител#161085
Извади учите с който те гледа сега и му сложи нови.толкова ли е сложно
0
0
Кейтлин
Кейтлин
05.09.2015 19:43
Понякога ми се иска да го направя в буквален смисъл .
0
0
Джомпе
Джомпе
01.09.2015 23:52
Говори с него
1
0
Косъма
Косъма
01.09.2015 08:51
Искала си да му го върнеш ок но има други начини това което ти направи нямаше смисал щом те е използвал значи не му пука особено с кои си лягаш така си навредила само на себе си наи малкото с лоша репутациа нас мъжете това не ни впечатлява напротив точно обратното
1
0
Кейтлин
Кейтлин
01.09.2015 18:42
Да разбирам ,че няма да си го върна ..
0
0
Косъма
Косъма
31.08.2015 15:34
Без да се обиждаш но моето мнение е че нямаш шанс с това момче постъпила си много долно с него по добре се откажи:-)
2
0
Кейтлин
Кейтлин
01.09.2015 02:19
Да постъпих долно с него ,но той също не се отнесе особено добре с мен преди да направя всичките наща .
1
0
Вени
Вени
31.08.2015 10:57
Според мен,трябва да спреш наркотиците,да учиш (Ако го правиш-супер!)И да не му обръщаш внимание.Той сам ще види промяната в теб и сам ще дойде при теб.Също така трябва да се обличаш нормално,да не се целуваш и да преспиваш с някой ей така...Разбира се,разрешено ти е да имаш и друга връзка,но нека е сериозна.Той ще види,че не си поредна,а си различна и ще се влюби в теб отново.Послушай ме.
4
0
Кейтлин
Кейтлин
01.09.2015 02:24
Както съм написала ,не съм употребявала от доста време ! Не разбрах какво общо има обличането ми ? Определям начина и стила си на обличане на високо ,изискано и елагантно ниво НЕволгарно. Иначе ти благодаря за съвета . Преди 3/4 месеца имах "връзка" . Целта на връзката беше той да знае за нея ,но с момчето бяхме просто приятели . Един ден просто му бях казала ,че искам да бъда с него и отговорат му беше " нали имаш гадже ,какво стана с него " .. ии пак в началото . Винаги когато направя крачка към него ,той прави 2 назад .
0
0
Н.Т.
Н.Т.
31.08.2015 03:25
Аз мисля че трябва да му кажеш всичко и да видиж какво ще ти отговори! По-лошо от това няма как да стане ... Сподели чувствата си с него и му кажи защо си постъпила така...
3
1
Кейтлин
Кейтлин
01.09.2015 02:25
Благодаря за съвета ! :)
0
0
maria
maria
30.08.2015 16:19
Една жена спечелили си грозна слава няма отърване ще си я носи цял живот. Постави се на мястото на момчето,представи си че си момче, и ти си харесвала някой тайно не си посмяла да му кажеш, и един ден разбереш...че любимата ти е минала няколко от приятелите ти? Кофти а? Ами ти,си си виновна 1во си сбъркала като си,се опитвала да му се харесаш като станеш наркоманка,и 2ро много курвенски си постъпила като си минала няколко от приятелите му. Та мисълта ми е,че ако момчето си има някакво себеуважение няма да се събере с жена като теб. Знам че, коментара ми няма да ти хареса,но все някой трябва да ти каже истината,според мен търси си късмета с друг.
6
0
aZ
aZ
30.08.2015 17:49
tq iska pone priqtelka da bude s nego dokoloto razbrah
4
0