Какво да правя

Какво да правя
Аз съм момиче на 20 години. Преди 4 години се запознах с момче, в което съм влюбена, но той е много странен. В един момент когато сме заедно ми казва, че ме обича, а в друг, че не може да сме заедно защото не съм жената на живота му.

На скоро почнах нова работа и се запознах с няколко момчета и една вечер решихме да излезнем, но си забравих телефона в заведението, в което работя.

На сутринта отидох да си го взема. Бях получила смс от него. Забравям те завинаги и не искам да те виждам, защо не ми вдигаш.

Звъннах на едно момиче от компанията, с която се събираме и тя ми каза, че той е бил много пиян и постоянно е питал къде съм и дали съм била жената на живота му, дали сме си отивали като двойка.

След няколко дни го видях и той нищо не ми каза. Кажете ми какво да правя, а наистина държа на него и много го обичам.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
eli
eli
19.05.2011 18:14
Ти може да го обичаш, ама явно той не бил се страхувал да не го нараниш както казват в един от коментарите и ти какво, нямаш чуства ли ? Той също те наранява с държанието си, нали боли да не си с човека, когото обичаш, но боли още повече да си с него и да знаеш, че той и те обича и само си играе с теб. На мен също ми се случи нещо подобно, на края не издържах и го оставих. Не можех да понеса мисълта, че аз му давах всичко и го обичах до полуда, а той ме търсеше само когато му беше удобно. Любовта може да бъде щастие, но може да те направи и нещастен. Трябва да бъдеш силна за да продължиш напред с него или без него.

0
0
Литл Монстер
Литл Монстер
21.03.2011 20:00
Здравей сладурче, зависи на колко си години ? Не е хубаво човек да се гаври и шегува с такива неща, защото не се знае какво ще ти дойде главата. А иначе, не мога да ти дам съвет! Съвет могат да ти дадат само тези, които имат прекрасен личен живот и тогава не е гаранция.
0
0
някоя
някоя
21.03.2011 19:49
Момичето каза, че вече са говорили. Според мен щом казва, че те обича само като е пиян, значи не те оценява и не те заслужава.
0
0
анета
анета
21.03.2011 15:02
Мило момиче, поговори с него и ако нещата пак продължават по този начин, прекъсни връзката с него.
0
0
teodora
teodora
21.03.2011 01:05
Говорили сме и отговорът е, че не съм жената на живота му. Но като се напие само ме търси и ми казва, че ме обича.
0
0
Krasimira Petkova Dimitro
Поговори с него. Мисля, че той много те обича, но се страхува да не бъде наранен. Като разбере, че ти също много го обичаш, ще се отпусне и няма да се държи противоречиво.
0
0
Zlatina
Zlatina
20.03.2011 23:52
Обади му се да излезете и бъди откровенна с него. Кажи му какво чустваш към него и виж дали той отговаря на чуствата ти. Ако те обича наистина, ще ти го каже, ако ли не поне ще знаеш, че няма да отговори на чувствата ти и ще можеш да продължиш напред.
0
0
alice
alice
20.03.2011 23:37
Седни и поговори с него.
0
0