Какво да правя

Какво да правя
Така, аз съм нова в класа от една година съм в него. Имам една много добра приятелка. Миналата година бяхме скарани и тъй като една моя друга "приятелка" ми каза, че другата ми приятелка говори лошо за мен. И аз казах 2-3 думи лоши за нея.

Ето, че сега сме много добри приятелки и с нея се разбираме много добре.

Така ето преди два дена моята "приятелка" каза всичко на другата ми приятелка какво съм говорила за нея, когато бяхме се скарани. Почнаха и другите.

Всички са говорели против нея, а само аз си мълча какво са говорели те, а те говорят какво аз съм казала. Започнаха да лъжат.

Тя е много хубава и има много хубава коса. И ето ви една лъжа, която те казаха: казаха, че аз съм казала, че моята приятелка има изкуствена коса. А в действителност не съм го казала и знам, че моята приятелка няма изкуствена коса.

Вие ще кажете "кажи и на твоята приятелка, какво са говорели за нея", да ама аз ще ви кажа, че толкова са почнали да лъжат моите "приятелки", че каквото и да кажа, тя няма да повярва.

Кажете ми какво да направя ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Мария-Магдалена
Чакай малко!Не разбрах.Приятелката на приятелката има приятелка с която нейна приятелка и моя приятелка са приятелки ,а нейната приятелка и аз се познаваме и сме приятелки.
0
0
Любомира
Любомира
12.12.2011 22:40
Спри да се занимаваш с манипулации и интриги.
0
0
....
....
01.12.2011 15:05
Вече се разбираме с нея мн добре... Не е като преди, но пак е нещо.
0
0
....
....
01.12.2011 15:02
Пробвах, но тя не вярва...
0
0
marzipanda
marzipanda
30.11.2011 20:13
Те са долни и мръсни лъжкини.Кажи им го.Спри да излизаш с тях.Говори с приятелката си и и кажи всичко.Кажи ,че те са лъжкини и повече няма да общуваш с тях.Надявам се да съм помогнала !
0
0