Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Той се промени, какво да направя

Той се промени, какво да направя

Той се промени, какво да направя
Здравейте, мисля да поискам помощта ви.
Преди една година се запознах с момче на име Стефан, викат му Чефо. Той беше страшно мил, толкова невероятен!

Но това лято стана нещо странно, той се промени толкова много. Беше мил и симпатичен, а сега е дързък и непоносим! Не знам какво да правя, мисля че наистина се влюбвам в него, а той е толкова различен.

Аз харесвах предишното му Аз, да всеки се променя но, това не е всичко. Станахме много добри приятели, че и повече, точно на новата 2011 година той ми написа: Обичам те, а аз му казах: Какво, ти ме заобича ?

А той отвърна: Аз не съм спирал, това ме разтопи. Та до преди 5 дни ми пишеше, че ме обича, а преди 4 дни видях негова снимка с друго момиче, как се целуват.

Сърцето ми се къса, не знам какво да направя, промяната му е толкова видима, обичам го, но не мога да му простя за дето ме лъга една година, че ме Обича!

Моля ви някой да ми помогне, не знам какво да направя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Мари
Мари
06.01.2014 22:06
Просто събери гнева си(ще ти даде достатъчно сураж),отиди при този,,Стефан"изкрещи в лицето му това което си чувствала към него,после как те е наранил,плесни му един як щамар от който да му остане червено,кажи му натрапчивоче повече нямаш работа при тапанари като него,врътни се нагло назад и си тръгни.Това е от мен.Късмет!
0
0
Любомира
Любомира
12.12.2011 23:52
от моя опит мога да ти кажа само това И ГО ЗАПОМНИ: ДА КАЖЕШ ОБИЧАМ ТЕ Е МНОГО ЛЕСНО, ДА ДОКАЖЕШ, ЧЕ ОБИЧАШ Е ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ. Търси човек, който не е силен само на думи, а човек на действията, такъв, който не винаги ще ти прави комплименти и не всеки път ще ти казва : обичкам те, миличко, обичам те, не съм спирал, винаги ще съм до теб, няма да те оставя, а такъв който реално го прави всеки ден, с всеки жест, с всеки избор ако щеш....
0
0
ина
ина
05.09.2011 11:03
За какво живееш като дори и смелост не можеш да събереш и да забравиш този, дето не те заслужава. Събери си малко мислите и обичай това, за което си заслужава.
0
0
Indigo
Indigo
02.09.2011 10:11
Не съм съгласна с Тедичка. Това отношение, към което те насърчава само ще го отблъсне още повече от теб. Ще помисли, че вече въобще не ти пука за него(което явно не е така) и просто ще се отдръпне. По-добре му покажи, че все още сте приятели, покажи му истинското ти Аз, без преструвки, и тогава, може би, той наистина ще разбере колко е загубил като е спрял да се интересува от теб. От друга страна, надявам се, ти не си се държала ледено, когато ти е пишел колко те обича и си отговаряла на чувствата му. Защото колкото и да е странно, понякога момчетата са по-лесно раними и от нас момичетата. И може би ако не си му показала колко го обичаш, това го е накарало да се предаде. Така, че давай смело! Излизайте заедно, не се притеснявай да говориш с него. Туко-виж решил, че все още те обича.
0
0
ony
ony
01.09.2011 21:32
Да, но ако не събера смелостта да го направя ?
0
0
Тедичка
Тедичка
01.09.2011 17:01
Направи така: не го търси, не се дръж мило с него и той ще разбере, че ти си момичето за него и ще съжалява за това, което ти е правил.
0
0
nelony
nelony
01.09.2011 13:55
Според мен може би се опитва да избере между двете и пробва. А тази снимка дали е правена сега ? Да не би да е стара тръпка ?
Ако знаете как да общувате помежду си, един разговор би изяснил много неща, но ако той ще замлъкне или ще те излъже като чуе неудобните въпроси, не знам дали ще има полза от разговора. Ти го познаваш как реагира.
Пък и той дали осъзнава какво значи да обича.
0
0
ony
ony
31.08.2011 20:54
Опитах се, но не се получи.
0
0