Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Какво се опитва да направи с мен То?

Какво се опитва да направи с мен То?

Какво се опитва да направи с мен То?
bЗдравейте, момче на 17 години съм. Никога не съм помислял, че мога да пиша в подобен сайт за нещо подобно, но ето, че имам нужда от мнението ви, защото въпросите ми стават твърде много.
Точно преди две години, през този месец, се случи нещо много странно. В два през нощта бях излязъл в двора да изпуша цигара, за да не мирише стаята, живея в къща, и както се разхождах из двора сякаш нещо ме накара да се обърна, и точно тогава видях нещо изключително страшно. Не беше силует или нещо подобно, напротив, беше много ясно изразено и се виждаше всяка една частица, гледаше ме право в очите.

Не съм вярвал, че съществуват подобни неща, дори тогава не се стреснах, мисълта ми, тялото ми замръзна за минута, когато се осъзнах изтичах вътре. Докато разказвах на нашите какво се е случило, имах чувството, че не се изненадват изобщо, сякаш знаеха за това, но се опитваха да ме убедят, че просто ми се е привидяло нещо.

Следващата година, датата не съм я запомнил, но пак същия месец отново се случи нещо много странно. Бях сънувал същото това нещо, на същото място, но съм хвърлил градинското джудже по него и се е счупило. Не обърнах внимание на съня, помислих си, че просто ми е останало в съзнанието. Странното беше, че видях джуджето счупено, където бях го хвърлил, в съня си. Това още не мога да си го обесня.

А това, което вече ме кара да се плаша е случката от снощи. Вкъщи нямаше никой, бяхме само с приятелката ми. Към два през нощта кучето започна да лае настоятелно, все едно има чужд човек в двора. Излязох да проверя и чух нещо като плач, не можех да разбера точно какво беше, но всякаш беше като плач на бебе, но си помислих, че има някакво малко куче. Извиках гаджето ми да го потърсим, но тя твърдеше, че нищо не чува, а скимтенето ставаше все по-силно, и моето куче не спираше да лае. Аз не й повярвах и продължих да следвам гласа, тя ми се развика да влизаме вътре, защото тя наситина не чува нищо, а само на мен ми се причува. В същия момент аз вече бях под дървото, под което бях видял онова нещо преди две години, усетих какво се случва и се прибрахме.

Не знам какво иска от мен, месеца има ли нещо общо? Самото място ли? След първия път, когято го видях аз промених тотално, започна да се случва нещо с мен, например, че сънищата ми се сбъдват, интуицията ми се засили. . Но тези неща не искам да ги обяснявам, защото вече свикнах. Въпроса ми е То ли има нещо общо с всичко, какво е То? След снощи съвсем се обърках.

Знам, че много хора не вярват в такива неща, и аз не вярвах, но това, което съм видял, други неща, които съм преживял ме накараха да повярвам. /b
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 5
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
16.01.2016 21:04
Трябва само да разбереш, какво иска от теб и да му го дадеш. Нищо повече. А как ще разбереш, тряба ти да намериш начин.
0
1
maksi
maksi
20.10.2015 21:02
какви са тези пазители че ми стана интересно
0
0
Просто: Аз.
Просто: Аз.
27.05.2015 03:20
Провери историята на къщата си и околността. :) Спри да мислиш за него и се опитай да го забравиш. Ако не можеш се опитай да разбереш, какво става, това че джуджето е счупено, както в съня ти... Ами определено не сънуваш. :) потърси помощ от специалисти и не върши глупости. :)
3
0
скиптичко
скиптичко
15.05.2015 18:48
здравей първо трябва да провериш историята на дома си независимо дали откриваш нещо или не потърси ме по skype:kikoludia
1
0
Анести
Анести
07.05.2015 11:50
намери ловци на духове да унищожат духът по най-жестокият начин докато е още време, после можеш да обвиниш всички които искаха да му помагат в сектантство.
1
0
M.
M.
06.05.2015 19:09
Повечето Хора като гледам си мислят , че иска нещо от теб И аз така мисля , но не е сигурно дали е духа на някой почипочинал може да е демон или т.н. трябва да бъдеш много внимателен с това същество . Защото може и да е злонамерено повечето духове са добронамерени и обикновенно не правят гадни неща , но може да иска да си отмъсти Има вероятност твоето семейство замесено в това , което се е случило преди години. Най - добре не ги питай директно порови се малко В Документите им.Може да потърсиш за това с убийствата в интернет.Можеш ли да опишеш как е изглеждало .
0
0
Потребител#157874
Благодаря на всички, мисля, че вече разбрах какво е. Поразпитах една стара баба в квартала да ми разкаже всичко, което се е случило в къщата и останах изумен. Някъде 70-те години е имало семейство, мъж и жена с дете, обаче детето е било парализирано по рождение, било е на 9-10 години, но тялото й било като дете на 3г. Жената се е разболяла от рак и е починала, няколко месеца след това умира и детенцето, и буквално на следващия ден бащата се самоубива. Имало е слух, че мъжът е полудял и е убил момичето, а след това и себе си, но е било тема табу това.
Естествено сега къщата не е същата, но старата мисля, че е била там където се случват тези неща. И това, което се опитва да се свърже с мен по някакъв начин мисля, че е момичето и смъртта й не е била естествена.
Също така като се замислих разбрах, че месеца има нещо общо с това, но не и датата, защото първия път не беше в началото на месеца, а от значение мисля, че е луната през месец Май, защото и трите години се случва точно преди пълнолуние.
Ще поразуча още и се надявам да помогна на това нещо, ако иска точно от мен някаква помощ.
Знам, че звучи безумно, но нищо не е случайно.
5
0
maria
maria
06.05.2015 11:40
Извънземни на земята има,одавна са слезнали на нашата земя. А това нещо иска нещо от теб щом,не те е наранило,значи има нещо което му трябва. Родителите ти може да знаят всичко за това нещо знам ли ? Питай и настоявай докато ти се отговори..
2
0
Бай_Кольо
Бай_Кольо
13.07.2015 15:56
Има нещо у теб което също му трябва-тъпотия.
1
1
Цветан
Цветан
06.05.2015 13:05
Ако иска нещо то ще се показва постоянно а не само един ден в годината и то винаги един и същ
0
0