Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Нещо като човек и мистично животно

Нещо като човек и мистично животно

Нещо като човек и мистично животно
Здравейте реших да Ви споделя странния ми сън, който още ми е в главата. Сънувам че се събуждам на много странно и тихо място сякаш необитавано от години. Беше голям, грозен, празен град (като в Припят). Станах от земята, която беше ужасно суха и пълна с боклуци (като например кости и останки)и тръгнах да разгледам града. Сградите бяха големи и опустели. Както си се разхождах изведнъж се чу странен шум все едно някой крещи. Настръхнах. Леко погледнах отзад и видях зад мен някакво същество нещо като човек и мистично животно в едно.

Аз започнах да бягам защото се бях много уплашила и то тръгна след мен като издаваше ужасяващи звуци. Попаднах на някаква детска площадка и се скрих под една люлка с надеждата да не ме види. Както наблюдавах дали е покрай мен то ме сграбчи отзад. И тогава ми звънна алармата. Какво мислите Вие ? Какво ли значи съня ? Ще се радвам да чуя Вашите мнения !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Зетабета
Зетабета
26.05.2014 21:17
Здравей!Сънят ти е предупреждение за опасност,преследват те,криеш се,бягаш.Празен,безлюден град-духовна самота,някой не те разбира или нещо,което те изтощава в емоционален план.Липса на хора-неизказани думи,нещо упорито крият от теб,истина,която ще те изплаши-сграбчват те в гръб-надявам се,че всичко е отминало.Всичко добро ти желая!
1
0
Elina Boycheva
Elina Boycheva
26.05.2014 05:06
Ами може и да е .. демон?!Може би е просто твоя измислица?!Не знам точно как да ти го обясня......
1
0
Рамбо
Рамбо
15.05.2014 13:05
Явно те е страх от нещо или пък просто сън
1
0